Unn deg rask hverdagsluksus med våre wraps som består av kylling, sprø salat, soltørkede tomater og en kremet hvitløksmajones. De cæsarinspirerte kyllingwrapsene serveres med sprø og oreganovendt pastinakk og gulrot.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder: Egg)
50 g
Soltørkede tomater
37.5 ml
Rømme
(Inneholder: Melk)
50 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
2 stk
Tortillabrød
(Inneholder: Gluten, Hvete)
300 g
Kyllingbryst
½ stk
Hvitløk
1 g
Oregano, tørket
1 stk
Salat
1 stk
Gulrot
2 stk
Pastinakk
½ ts
Salt til poteter
¼ ts
Salt til kjøtt
¼ ts
Salt til salat
½ ts
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær pastinakk og gulrot (uskrelte) i 2 cm store biter.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt, oregano og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
Legg kylling på et nytt stekebrett med bakepapir.
Krydre med salt og Mamas Favoritt på begge sider, og drypp over en skvett olivenolje.
Bak i ovnen i 18-20 min, eller til gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, grovhakk soltørkede tomater.
Skjær rotdel av salat og trekk bladene forsiktig fra hverandre.
Finhakk eller press hvitløk.
Bland majones, rømme, hvitløk, salt og en klype pepper i en liten skål.
Når kyllingen er ferdigstekt og det gjenstår 5 min av rotfruktenes steketid, legg kyllingen over i en mellomstor skål og riv kjøttet med to gafler.
Bland inn hvitløksmajones i skålen med kylling.
Bland en skvett olivenolje, salt, en klype pepper, salat og soltørkede tomater i en ny mellomstor skål.
Fordel salat og kylling mellom tortillabrød og rull sammen til wraps.
Halver wraps og anrett på tallerkener.
Server med rotfrukter.