Skip to main content
Cæsarinspirert kyllingwrap
Cæsarinspirert kyllingwrap

Cæsarinspirert kyllingwrap

med hvitløksmajones og oreganobakte rotfrukter

Unn deg rask hverdagsluksus med våre wraps som består av kylling, sprø salat, soltørkede tomater og en kremet hvitløksmajones. De cæsarinspirerte kyllingwrapsene serveres med sprø og oreganovendt pastinakk og gulrot.

Tags:
Barnevennlig
Sunn
Proteinrik
Allergener:
Egg
Melk
Sennep
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder: Egg)

50 g

Soltørkede tomater

37.5 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

50 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

2 stk

Tortillabrød

(Inneholder: Gluten, Hvete)

300 g

Kyllingbryst

½ stk

Hvitløk

1 g

Oregano, tørket

1 stk

Salat

1 stk

Gulrot

2 stk

Pastinakk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til kjøtt

¼ ts

Salt til salat

½ ts

Salt til dressing

Næringsinnhold

Kalorier704 kcal
Energi (kj)2944 kj
Fett28.2 g
Mettet fett4.9 g
Karbohydrater67.5 g
Sukker18.3 g
Fiber12.1 g
Protein44.9 g

Framgangsmåte

Ovnsbak rotfrukter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær pastinakk og gulrot (uskrelte) i 2 cm store biter.

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt, oregano og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Ovnsbak kylling
2

Legg kylling på et nytt stekebrett med bakepapir.

Krydre med salt og Mamas Favoritt på begge sider, og drypp over en skvett olivenolje.

Bak i ovnen i 18-20 min, eller til gjennomstekt.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Forbered grønnsaker
3

I mellomtiden, grovhakk soltørkede tomater.

Skjær rotdel av salat og trekk bladene forsiktig fra hverandre.

Finhakk eller press hvitløk.

Bland hvitløksmajones
4

Bland majones, rømme, hvitløk, salt og en klype pepper i en liten skål.

Forbered fyll
5

Når kyllingen er ferdigstekt og det gjenstår 5 min av rotfruktenes steketid, legg kyllingen over i en mellomstor skål og riv kjøttet med to gafler.

Bland inn hvitløksmajones i skålen med kylling.

Bland en skvett olivenolje, salt, en klype pepper, salat og soltørkede tomater i en ny mellomstor skål.

Fordel salat og kylling mellom tortillabrød og rull sammen til wraps.

Server
6

Halver wraps og anrett på tallerkener.

Server med rotfrukter.