Vegetarian döner kebab plate
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarian döner kebab plate

Vegetarian döner kebab plate

with greek cheese salad and garlic dip

Allergener:
Soya
Hvete
Gluten
Sennep
Havre
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

4 g

Panamat

½ stk

Hvitløk

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Løk

1 stk

Agurk

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

100 g

Gresk salatost

(Inneholder Melk)

37.5 g

Reddiker

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier797 kcal
Energi (kj)3335 kj
Fett47.7 g
Mettet fett63.1 g
Karbohydrater57.1 g
Sukker12.3 g
Protein34 g
Natrium460 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6