Crispy Asian BBQ mushroom rice bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Crispy Asian BBQ mushroom rice bowl

with garlic basmati, corn-cabbage slaw and ponzu dressing

Allergener:
Gluten
Hvete
Soya
Sesam
Sulfitter
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Basmatiris

1 stk

Hvitløk

100 g

Østershatter

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

75 g

Koreansk BBQ-saus

(Inneholder: Soya, Sesam)

150 g

Spisskål, skåret

1 stk

Agurk

1 g

Mais

10 g

Sesamfrø

(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nøtter, Peanøtter)

15 ml

Ponzudressing

(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten, Sulfitter)

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olje til ris

3 dl

Vann til ris

¼ ts

Salt til ris

2 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til panering

1 stk

Egg til panering

1 ss

Olje til steking

1 ss

Olje til slaw

¼ ts

Salt til slaw

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier844 kcal
Energi (kj)3531 kj
Fett33.4 g
Mettet fett6.5 g
Karbohydrater113.3 g
Sukker12.9 g
Protein24.5 g
Natrium0.8 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6