Opplev Mexicos rike og livlige smaker med vår raske tacosuppe med vegetardeig. Denne fyldige suppen med svarte bønner og gulrøtter lages på null tid, og deretter er det bare å pynte spisebordet med små skåler fulle av deilige, fargerike toppings!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Gulrot
180 g
Vegetardeig
5 g
Tex-Mex
390 g
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
195 g
Svarte bønner
4 g
Grønnsaksbuljong
1 stk
Worcestersaus
75 g
Tortillachips
50 g
Cheddar/Gouda ostemix, revet
75 ml
Rømme
1 stk
Koriander
½ stk
Jalapeno
1 ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til vegetarprotein
1 ss
Ketchup til saus
4 dl
Vann til suppe
¼ ts
Salt til suppe
Riv gulrot grovt.
Hell væske av svarte bønner.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek vegetardeig, gulrot og salt i 4-5 min, eller til lett brunet.
I mellomtiden, grovhakk koriander.
Halver jalapeno, fjern frø og skjær i tynne skiver.
Tilsett Tex-Mex i stekepannen og stek videre i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett hakkede tomater, grønnsaksbuljong, svarte bønner, ketchup, vann, salt og en klype pepper. La småkoke i 2-3 min, eller til gjennomvarmt.
Anrett tacosuppe i skåler og topp med ost og rømme.
Dryss over jalapeno og koriander.
Server tortillachips i en skål.
TIPS: Tilsett jalapeno etter smak - det er sterkt.