HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKinesisk Inspirert Svinekjøtt
topBanner
Kinesisk-inspirert svinekjøtt

Kinesisk-inspirert svinekjøtt

med sesamkrydrede gulrøtter og srirachamajones

I denne raske og enkle middagen har vi samlet en rekke deilige ingredienser fra det asiatiske kjøkkenet. Pak choi, vårløk, spennende krydder og strimlet svinekjøtt tilberedes sammen med en tradisjonell hoisinsaus. Retten serveres med ris og frisk gulrot og pyntes med sesamfrø og koriander. Helt til slutt piffer vi opp retten med vår populære srirachamajones!

Tags:Rask
Allergener:SesamSennepEggSoyaGlutenHvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 g

Jasminris

1 stk

Gulrot

10 g

Sesamfrø

(InneholderSesamKan inneholdeNøtter, Peanøtter)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Pak choi

1 stk

Vårløk

300 g

Svin ytrefilet

5 g

Ginger Ninja

(InneholderSennep, Egg)

30 g

Hoisinsaus

(InneholderSesam, Soya, Gluten, Hvete)

50 g

Srirachamajones

(InneholderSennep, Egg)

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

½ dl

Vann (steg 5)

½ ts

Salt (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier731 kcal
Energi (kj)3057 kj
Fett28.5 g
Mettet fett3.7 g
Karbohydrater73.45 g
Sukker10.1 g
Protein44.47 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med vann [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris og salt [½ ts | 1 ts] og rør godt. Senk til middels lav varme og la småkoke under lokk i 12 min. Fjern fra varmen og la risen hvile under lokk i 10 min. TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

2

Skrell gulrot (uskrellet) i lange bånd. Finhakk eller press hvitløk. Grovhakk pak choi. Skjær vårløk i tynne skiver.

3

Skjær svinekjøtt i 3 cm tykke strimler på et eget skjærebrett.

4

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på høy varme. Stek svinekjøtt i 1-2 min på hver side, til gjennomstekt.

5

Tilsett hvitløk, pak choi, vårløk og Ginger Ninja i stekepannen og stek i 1-2 min. Tilsett hoisinsaus, vann [½ dl | 1 dl], salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper. La putre i 30 sek.

6

Anrett ris på tallerkener. Topp med svinekjøtt og pak choi på den ene siden og gulrotbånd på den andre. Strø sesamfrø over. Drypp over noen klatter srirachamajones. Pynt med korianderblader.