HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Perlecouscous
topBanner
Kremet perlecouscous

Kremet perlecouscous

med stekt bacon og fersk spinat

Tags:Rask
Allergener:SelleriglutenSoyamelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

170 g

Perlecouscous

(Inneholdergluten)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Løk

200 g

Sjampinjong

1 stk

Squash

60 g

Spinat

1 pose

Basilikum

140 g

Bacon, terninger

25 ml

Soyasaus

(Inneholdergluten, Soya)

75 g

Creme fraiche

(Inneholdermelk)

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier705 kcal
Energi (kj)2950 kj
Fett30.65 g
Mettet fett14.4 g
Karbohydrater71.12 g
Sukker10.7 g
Protein29.54 g
Natrium0.6 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med vann* [4 dl | 8 dl] og grønnsaksbuljong. Tilsett perlecouscous og senk til middels høy varme. La småkoke i 12-15 min, til den er myk med litt tyggemotstand. Hell av evt. resterende vann.

2

Press eller finhakk hvitløk. Finhakk løk. Skjær sopp i tynne skiver. Skjær squash i fine biter. Finhakk basilikum. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann*.

3

Varm opp en tørr stekepanne på høy varme. Stek bacon og sopp i 2-3 min. Senk til middels høy varme og tilsett løk, hvitløk og squash. Stek i ytterligere 3-4 min. Tilsett soyasaus og en stor klype salt* og pepper*.

4

Tilsett ferdigkokt perlecouscous, creme fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvparten av basilikum.

5

Tilsett spinat og rør godt til den faller sammen. 

Krydre med en klype pepper*.

6

Anrett perlecouscous med bacon og grønnsaker i dype tallerkener og pynt med resterende basilikum.