
Kremet perlecouscous
med stekt bacon og fersk spinat
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Ingredienser
4 g
Grønnsaksbuljong
170 g
Perlecouscous
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 stk
Hvitløk
1 stk
Løk
200 g
Sjampinjong
1 stk
Squash
60 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
1 pose
Basilikum
140 g
Bacon, terninger
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
½ pakke
Creme fraiche
(Inneholder Melk)
Ikke inkludert i matkassen din
4 dl
Vann (steg 1)
Framgangsmåte
Kok opp en kjele med vann* [4 dl | 8 dl] og grønnsaksbuljong. Tilsett perlecouscous og senk til middels høy varme. La småkoke i 12-15 min, til den er myk med litt tyggemotstand. Hell av evt. resterende vann.
Press eller finhakk hvitløk. Finhakk løk. Skjær sopp i tynne skiver. Skjær squash i fine biter. Finhakk basilikum. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann*.
Varm opp en tørr stekepanne på høy varme. Stek bacon og sopp i 2-3 min. Senk til middels høy varme og tilsett løk, hvitløk og squash. Stek i ytterligere 3-4 min. Tilsett soyasaus og en stor klype salt* og pepper*.
Tilsett ferdigkokt perlecouscous, creme fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvparten av basilikum.
Tilsett spinat og rør godt til den faller sammen.
Krydre med en klype pepper*.
Anrett perlecouscous med bacon og grønnsaker i dype tallerkener og pynt med resterende basilikum.