Skip to main content
Franskinspirert baconbaguette
Franskinspirert baconbaguette

Franskinspirert baconbaguette

med sennepsmajones og karamellisert løk

Fysen på en ordentlig digg sandwich? Vår franskinspirerte baconbaguette er fylt med karamellisert løk og en deilig sennepsdressing. Vi serverer den med ovnsbakte rotfruktfries og en frisk ruccolasalat som tilbehør.

Allergener:
Sennep
Egg
Hvete
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

125 g

Bacon, skiver

½ stk

Rosmarin

1 stk

Løk

15 g

Sennep

(Inneholder: Sennep)

500 g

Poteter

40 g

Ruccola

1 stk

Pære

50 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

1 stk

Citrus

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder: Hvete, Gluten)

150 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

½ stk

Pastinakk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

½ ss

Olje til karamellisert løk

2 ss

Vann til karamellisert løk

½ ts

Sukker til karamellisert løk

¼ ts

Salt til karamellisert løk

¼ ts

Salt til salat

½ ss

Olje til salat

Næringsinnhold

Kalorier1145 kcal
Energi (kj)4792 kj
Fett55 g
Mettet fett17.7 g
Karbohydrater135 g
Sukker17.2 g
Protein28.6 g
Natrium1 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Ovnsbak fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet og pastinakk (uskrelte) i 1 cm tynne staver.

Finhakk rosmarinblad.

Fordel rotfrukter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt, rosmarin og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Karamelliser løk
2

I mellomtiden, skjær løk i tynne skiver.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek løk i 5-6 min, eller til myk.

Tilsett vann, sukker og salt. Stek videre i 3-5 min, eller til karamellisert.

Bland dressing
3

Bland rømme, majones, sennep og en klype salt og pepper i en liten skål.

Legg bacon på et nytt stekebrett med bakepapir når det gjenstår 15 min av potetens steketid. Stek i ovnen i 13-15 min, eller til gyllent og sprøtt.

Bland salat
4

Skyll ruccola.

Halver sitrusfrukt.

Halver pære, fjern frø og skjær i tynne skiver.

Bland ruccola, pære, en skvett sitrusfruktsaft, salt og olivenolje i en stor skål.

Varm brød
5

Legg brød direkte på en rist i ovnen, og stek i 7-8 min.

Server
6

Anrett fries på tallerkener.

Skjær en åpning i baguetter og smør på en del av dressingen.

Fyll baguetter med bacon, karamellisert løk og en del av salaten.

Server med resterende salat og dressing på siden.