Taco leder som oftest tankene til Mexico, men denne varianten byr faktisk på asiatiske smaker. Disk opp med taco av kjøttdeig og purreløk stekt i asiatisk woksaus, med gulrot, pak choi, sitrusfrukt og srirachadressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
37.5 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder: Gluten, Sesam, Soya, Hvete)
1 stk
Sitrusfrukt
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sennep, Soya)
1 stk
Pak choi
50 g
Vegansk srirachamajones
1 stk
Gulrot, Julienne
½ stk
Purre
¼ ts
Salt til saus
Hvis du ikke har mikrobølgeovn, forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.
Halver og skjær purre i tynne skiver.
Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttdeig og purre i 4-5 min, eller til brunet.
VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.
Skjær sitrusfrukt i båter.
Finhakk pak choi.
Tilsett asiatisk woksaus til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Krydre med salt og en klype pepper.
I mellomtiden, bland srirachamajones med en skvett sitrusfruktsaft i en skål.
Varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sekunder, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Sett alt frem på bordet.
Fyll hver tortilla med kjøttdeig, gulrot, pak choi og en klatt srirachamajones.
Server sitrusfruktbåter på siden.