Lekre og enkle oppskrifter til hverdagens små øyeblikk. Hver oppskrift har enkle instruksjoner med kun 4 trinn og alle ingrediensene du trenger til en delevennlig rett. Disse saftige og aromatiske kjøttbollene er fulle av smak, med ingefær og hvitløk i farsen og en deilig koreansk BBQ-glasering. Server med srirachamajones, vårløk og sesamfrø for en komplett smaksopplevelse med koreansk preg.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
10 g
Ingefærpasta
1 stk
Hvitløk
2 stk
Vårløk
75 g
Koreansk BBQ-saus
(Inneholder: Soya, Sesam)
50 g
Vegansk srirachamajones
10 g
Sesamfrø
(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter)
250 g
Kjøttdeig av storfe
¼ ts
Salt til kjøttboller
1 stk
Egg til kjøttboller
1 ss
Olje til steking
Skjær vårløk i tynne skiver.
Finhakk eller press hvitløk.
Bland kjøttdeig, ingefærpasta, panko, hvitløk, egg, halvparten av vårløken, salt og en klype pepper i en stor skål.
Form farse til kjøttboller (10 stk) og legg over på en tallerken.
Varm opp olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttboller i 10-12 min, eller til gylne og gjennomstekte. Senk til middels varme når de er brunet.
VIKTIG: Kjøttbollene er ferdige når de er uten antydninger av rødt.
Tilsett koreansk BBQ-saus i stekepannen og la småkoke i 1-2 min, til sausen er lett tyknet og kjøttbollene er karamelliserte.
Anrett kjøttboller i en dyp tallerken.
Topp med srirachamajones, sesamfrø og resterende vårløk.