Skip to main content
Koreanske BBQ-kjøttboller

Koreanske BBQ-kjøttboller

Delevennlig rett | med srirachamajones

Lekre og enkle oppskrifter til hverdagens små øyeblikk. Hver oppskrift har enkle instruksjoner med kun 4 trinn og alle ingrediensene du trenger til en delevennlig rett. Disse saftige og aromatiske kjøttbollene er fulle av smak, med ingefær og hvitløk i farsen og en deilig koreansk BBQ-glasering. Server med srirachamajones, vårløk og sesamfrø for en komplett smaksopplevelse med koreansk preg.

Allergener:
Gluten
Hvete
Soya
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

10 g

Ingefærpasta

1 stk

Hvitløk

2 stk

Vårløk

75 g

Koreansk BBQ-saus

(Inneholder: Soya, Sesam)

50 g

Vegansk srirachamajones

10 g

Sesamfrø

(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter)

250 g

Kjøttdeig av storfe

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøttboller

1 stk

Egg til kjøttboller

1 ss

Olje til steking

Næringsinnhold

Kalorier636 kcal
Energi (kj)2660 kj
Fett47.1 g
Mettet fett11.7 g
Karbohydrater20.3 g
Sukker7.3 g
Protein31.9 g
Natrium50.1 mg

Framgangsmåte

Forbered farse
1

Skjær vårløk i tynne skiver.

Finhakk eller press hvitløk.

Bland kjøttdeig, ingefærpasta, panko, hvitløk, egg, halvparten av vårløken, salt og en klype pepper i en stor skål.

Stek kjøttboller
2

Form farse til kjøttboller (10 stk) og legg over på en tallerken.

Varm opp olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttboller i 10-12 min, eller til gylne og gjennomstekte. Senk til middels varme når de er brunet.

VIKTIG: Kjøttbollene er ferdige når de er uten antydninger av rødt.

Tilsett BBQ-saus
3

Tilsett koreansk BBQ-saus i stekepannen og la småkoke i 1-2 min, til sausen er lett tyknet og kjøttbollene er karamelliserte.

Server
4

Anrett kjøttboller i en dyp tallerken.

Topp med srirachamajones, sesamfrø og resterende vårløk.