topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk-inspirert svinekam

Japansk-inspirert svinekam

med kald hoisinsaus og asiatisk kålsalat

Allergener:
Melk
Sesam
Soya
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

30 g

Hoisinsaus

(Inneholder Sesam, Soya, Gluten, Hvete)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

150 g

Jasminris

1 stk

Lime

2 stk

Hvitløk

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

300 g

Svin ytrefilet

10 g

Sesamfrø

1 stk

Vårløk

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 1)

½ ts

Sukker (steg 5)

3 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier701 kcal
Energi (kj)2933 kj
Fett18.23 g
Mettet fett5.2 g
Karbohydrater84.1 g
Sukker10.2 g
Protein48 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann* [3 dl | 6 dl] i en kjele. Tilsett salt* [¼ ts | ½ ts] og ris, rør rundt og senk til middels lav varme. La simre i 10 min, ta kjelen av komfyren og la hvile under lokk i ytterligere 10 min. TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket! 

Paner koteletter
2

Ha panko i en dyp tallerken. Klapp forsiktig koteletter tørre med kjøkkenpapir og krydre med salt* og pepper*. Pensle jevnt over med rømme. Vend koteletter i panko og pass på at de er dekket så mye som mulig. 

Stek koteletter
3

Tilsett nok olivenolje* i en stekepanne til at bunnen er dekket og varm opp til middels høy varme. Tilsett koteletter og stek inntil panko er gyllen og sprø, ca. 3 min på hver side. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir. TIPS: Stek færre av gangen hvis det ikke er nok plass i stekepannen.. 

Lag salat
4

Skjær vårløk i tynne skiver, adskill det grønne fra det hvite. Skjær lime i båter. Bland kålmix, hvit vårløk og halvparten av sesamfrø med en stor skvett limesaft. Du kan eventuelt tilsette en skvett olivenolje*. Krydre med salt* og pepper*. Masser kålen med hendene i 30 sek. 

Lag dressing
5

Press eller finhakk hvitløk. Bland hvitløk, hoisinsaus, soyasaus, sukker* [1/2 ts | 1 ts] og en skvett vann* i en skål. 

Servér
6

Skjær koteletter i strimler. Anrett ris og kålsalat på tallerkener. Topp ris med kjøtt og drypp over med dressing. Pynt med grønn vårløk og resterende sesamfrø. Serveres med resterende limebåter ved siden av.