Amerikanskinspirert vegetarnuggetbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Amerikanskinspirert vegetarnuggetbowl

med buffalosaus og ranchdressing

Denne lynraske vegetarretten består av to klassiske amerikanske sauser og gyllenstekte nuggets. Kål og eple vendes i en kremet ranchdressing med rømme, majones, hvitløk og sitronsaft, og nuggetsene dyppes i en fyldig buffalosaus av smør, sriracha, ketchup og honning. Den ultimate kosemat, med andre ord!

Tags:
Superrask
Allergener:
Havre
Hvete
Bygg
Gluten
Melk
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g

Veganske Nuggets

(Inneholder: Havre, Hvete, Bygg, Gluten)

1 stk

Potetterninger, ferdigkokte

150 g

Kålblanding

1 stk

Eple

75 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

25 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

½ stk

Hvitløk

1 stk

Sitron

25 g

Honning

4 g

Røkt paprikapulver

20 g

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

1 ss

Smør til saus

¼ ts

Salt til saus

1 ss

Vann til saus

1 ss

Ketchup til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier753 kcal
Energi (kj)3152 kj
Fett30.5 g
Mettet fett8.7 g
Karbohydrater489.8 g
Sukker44.1 g
Protein61.4 g
Natrium0.2 mg

Framgangsmåte

1

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekenappen på høy varme.

Stek poteter med salt i 7-8 min, eller til gylne.

2

Varm opp en skvett olivenolje i en ny stor stekepanne på middels høy varme.

Stek nuggets i 2 min på hver side, eller til gylne og sprø.

I mellomtiden, halver eple, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Finhakk eller press hvitløk.

Halver sitron.

Bland rømme, hvitløk, majones, en skvett sitronsaft og en klype salt og pepper i en stor skål. Sett til side.

3

Legg nuggets over på en tallerken og hold varme.

Smelt smør i samme stekepanne på middels varme.

Fres røkt paprikapulver i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett sriracha, honning, salt, vann og ketchup. Rør godt og la småkoke i 30 sek, til gjennomvarmt. Fjern stekepannen fra varmen.

Vend kålblanding og eple i skålen med ranchdressing.

4

Anrett nuggets, kålsalat og poteter i dype tallerkener.

Server med buffalosaus som dipp.