Denne lynraske vegetarretten består av to klassiske amerikanske sauser og gyllenstekte nuggets. Kål og eple vendes i en kremet ranchdressing med rømme, majones, hvitløk og sitronsaft, og nuggetsene dyppes i en fyldig buffalosaus av smør, sriracha, ketchup og honning. Den ultimate kosemat, med andre ord!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
200 g
Veganske Nuggets
(Inneholder: Havre, Hvete, Bygg, Gluten)
1 stk
Potetterninger, ferdigkokte
150 g
Kålblanding
1 stk
Eple
75 ml
Rømme
(Inneholder: Melk)
25 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
½ stk
Hvitløk
1 stk
Sitron
25 g
Honning
4 g
Røkt paprikapulver
20 g
Sriracha
½ ts
Salt til poteter
1 ss
Smør til saus
¼ ts
Salt til saus
1 ss
Vann til saus
1 ss
Ketchup til saus
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekenappen på høy varme.
Stek poteter med salt i 7-8 min, eller til gylne.
Varm opp en skvett olivenolje i en ny stor stekepanne på middels høy varme.
Stek nuggets i 2 min på hver side, eller til gylne og sprø.
I mellomtiden, halver eple, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.
Finhakk eller press hvitløk.
Halver sitron.
Bland rømme, hvitløk, majones, en skvett sitronsaft og en klype salt og pepper i en stor skål. Sett til side.
Legg nuggets over på en tallerken og hold varme.
Smelt smør i samme stekepanne på middels varme.
Fres røkt paprikapulver i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett sriracha, honning, salt, vann og ketchup. Rør godt og la småkoke i 30 sek, til gjennomvarmt. Fjern stekepannen fra varmen.
Vend kålblanding og eple i skålen med ranchdressing.
Anrett nuggets, kålsalat og poteter i dype tallerkener.
Server med buffalosaus som dipp.