Alt som er kremet er godt, og denne pastaretten skuffer ikke! Vi gjør det enkelt i dag med tortelloni fylt med spinat og ricotta. Pastaen blandes i en kremet saus med squash, tomat, fløte, bacon og ost. Deretter topper vi alt med chili og fersk basilikum! Denne retten smaker også fantastisk dagen etter, hvis det blir igjen litt rester.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Squash
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder: Egg)
2 stk
Tomat
4 g
Kyllingbuljong
150 ml
Matfløte
(Inneholder: Melk)
300 g
Spinat og ricotta tortelloni
(Inneholder: Gluten, Melk, Hvete, Egg Kan inneholde spor av: Soya, Selleri, Skalldyr, Fisk, Bløtdyr, Sennep, Nøtter)
1 stk
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
½ g
Chiliflak
140 g
Bacon, terninger
1 dl
Vann til saus
¼ ts
Salt til pasta
Skjær tomat og squash i 2 cm biter.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme.
Stek bacon, squash og tomat i 4-5 min, eller til baconet er gjennomstekt og squashen mør.
Senk varmen til middels og tilsett tortelloni. Stek videre i 1 min.
Tilsett matfløte, vann, kyllingbuljong, Mamas Favoritt og salt.
Kok i 3-4 min, eller til sausen har tyknet og pastaen er 'al dente'.
TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
Anrett pasta i dype tallerkener.
Topp med finrevet ost og en klype chiliflak.
Pynt med basilikumblader.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.