Her har du det perfekte måltidet når det skal gå litt kjapt og smake godt. Sprø baguette med hvitløk, toppet med kaldrøkt laks, agurkbånd, rødløk i skiver, og honning- og sennepsdressing med dill. Vi serverer vår velsmakende baguette med ovnsbakte dillpoteter og kremet majones.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Poteter
½ stk
Løk
1 stk
Agurk
1 pose
Dill
1 stk
Hvitløk
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam)
100 g
Røkt laks
(Inneholder: Fisk)
30 g
Salatblanding
25 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
20 g
Honning- og sennepsdressing
(Inneholder: Sulfitter, Egg, Sennep)
2 ss
Olivenolje (steg 3)
2 ss
Olivenolje (steg 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrelt) i 2 cm biter og fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, til myke.
Skjær løk [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver.
Skrell agurk i lange bånd.
Finhakk dill.
Skyll salatblanding [1/2 pakke, 2P].
Bland honning- og sennepsdressing, olivenolje [2 ss | 4 ss] og halvparten av dillen i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.
Press eller finhakk hvitløk.
Bland olivenolje [2 ss | 4 ss], hvitløk og en klype salt i en liten skål.
Del baguetter på langs og legg på et stekebrett med bakepapir.
Smør hvitløksolje på baguetter og bak i ovnen i 6-8 min, til gyllen.
Bland resterende dill med ferdigstekte poteter.
Bygg baguette med laks, honning- og sennepsdressing, agurk, løk og salatblanding.
Server ovnsbakte dillpoteter og majones på siden.