I dag skal vi lage en kjempegod kyllingrett som får en fantastisk smak av vår ferdige krydderblanding, Jorda Rundt. Vi serverer kylling med perlecouscous kokt med kyllingbuljong. Vi lager også en smakfull tomatsalat med rødløk, agurk og dill, som vi topper med en kremet hummusdressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
170 g
Perlecouscous
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sennep, Soya, Egg, Lupin)
4 g
Kyllingbuljong
300 g
Strimlet kyllingbryst
4 g
Jorda Rundt
(Inneholder: Egg, Sennep)
½ stk
Rødløk
1 stk
Agurk
2 stk
Tomat
1 stk
Dill
25 g
Hummus
(Inneholder: Sesam)
75 ml
Yoghurt
(Inneholder: Melk)
4 dl
Vann (steg 1)
Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og kyllingbuljong i en kjele. Tilsett perlecouscous, senk til middels varme og la simre i 12-15 min, inntil myke med fremdeles med litt bit. Hell overskytende vann fra.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Krydre kylling med en klype salt*. Stek kylling og Jorden rundt under omrøring i 4-5 min, inntil brunet og gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Grovhakk dill. Skjær rødløk [½ stk, 2P] i tynne skiver. Grovhakk tomat og agurk.
Bland yoghurt, hummus [½ stk, 2P] og en klype salt* og pepper* i en liten skål.
Bland løk, agurk, tomat, en skvett olivenolje*, en klype salt* og pepper*, og halvparten av dill i en bolle.
Rør rundt i perlecouscous med en gaffel. Anrett perlecouscous på en side av skålen og tomatsalat på den andre siden. Topp perlecouscous med kylling. Drypp med hummusdressing og pynt med resterende dill.