Pannestekt andebryst og gressløksaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pannestekt andebryst og gressløksaus

med smørvendte poteter og hasselnøttsalat

Med vårt sous vide-andebryst er det lett som en plett å svinge sammen et ordentlig luksusmåltid! Andekjøttet serveres med smørvendte poteter, en frisk salat med reddiker og ristede hasselnøtter og en kremet creme fraiche-saus med fersk gressløk.

Allergener:
Nøtter
Sennep
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g

Småpoteter

20 g

Hasselnøtter

(Inneholder: Nøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Havre, Peanøtter, Rug)

60 g

Salatblanding

75 g

Reddiker

1 stk

Sitron

12 g

Grov sennep

(Inneholder: Sennep)

340 g

Andebryst, sous vide

75 ml

Creme fraiche

(Inneholder: Melk)

1 stk

Gressløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør til poteter

¼ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til kjøtt

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

¼ ts

Salt til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier857 kcal
Energi (kj)3585 kj
Fett59.7 g
Mettet fett21.2 g
Karbohydrater39.7 g
Sukker6.5 g
Protein37.3 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

1

Ta andebryst ut av kjøleskapet så det blir romtemperert.

Kok opp en mellomstor kjele med saltet vann.

Kok potet i 12-15 min, eller til de enkelt kan deles med kniv.

Hell av vannet, tilsett smør i kjelen og krydre potet med salt og pepper.

Sett til side under lokk.

2

Legg posen med nøtter på kjøkkenbenken. Knus dem med bunnen av en stekepanne.

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Rist hasselnøtter i 3-4 min, eller til gylne.

Sett til side i en liten skål.

3

I mellomtiden, skyll salatblanding.

Skjær reddiker i tynne skiver.

Halver sitron.

4

Skjær et sikksakkmønster i skinnsiden. Tørk med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.

Legg med skinnsiden ned i en kald, tørr stekepanne og sett på høy varme. Stek i 3 min, til skinnet er gyllent og sprøtt.

Senk til middels varme, og stek i 1 min, til gjennomvarm.

TIPS: Andebrystet blir ekstra sprøtt av å starte stekeprosessen i en kald panne.

5

I mellomtiden, bland sennep, en skvett sitronsaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en stor skål.

Vend salatblanding, reddiker og hasselnøtter i dressingen.

Finhakk gressløk.

Bland creme fraiche, gressløk, salt og en klype pepper i en liten skål.

6

Anrett andebryst, potet og salat på tallerkener.

Server med gressløksaus.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image