topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret kyllingpasta

Cajunkrydret kyllingpasta

med finrevet ost og chiliflak

I dag skal vi lage en fantastisk kremet kyllingrigatoni med grønnsaker! Vi starter med å koke pastaen til perfeksjon, før vi steker kylling og grønnsaker og krydrer med vår egne krydderblanding, Ay Cajun-ba. Retten toppes med finrevet ost og en klype chiliflak for de som liker litt sterk mat.

Tags:
Rask
Superrask
Allergener:
Hvete
Gluten
Sulfitter
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)

½ stk

Squash

2 stk

Tomat

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

1 boks

Tomatpure

4 g

Kyllingbuljong

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 g

Chiliflak

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

300 g

Strimlet kyllingbryst

2 g

Røkt paprikapulver

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

½ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier790 kcal
Energi (kj)3307 kj
Fett27.3 g
Mettet fett12.1 g
Karbohydrater77 g
Sukker12.8 g
Protein56.3 g
Natrium392.9 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. 

Kok pasta i 11-12 min, eller til ‘al dente’. Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl] i en kopp og hell av resten. 

Tilsette en skvett olivenolje om ønskelig.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Stek kylling
2

Skjær squash [1/2 stk, 2P] og tomat i 2 cm biter.

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. 

Tilsett kylling og en klype salt og pepper.  

Tilsett squash, tomat, Ay Cajun-ba, røkt paprikapulver [1/2 pakke, 2P] og tomatpuré, og stek under omrøring i 4-5 min, eller til brunet og gjennomstekt. 

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er uten antydninger av rødt.

Lag saus
3

Tilsett pastavann, kyllingbuljong og matfløte [1/2 pakke, 2P]. La putre i 1 min. 

Tilsett ferdigkokt pasta og bland godt.

Krydre med salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper.

Server
4

Anrett kremet kyllingpasta i dype tallerkener. 

Topp med finrevet ost og chiliflak.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.