Roasted haddock and salsa verde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Roasted haddock and salsa verde

Roasted haddock and salsa verde

with smokey potatoes and fresh rucola

Tags:
Under 650 kcal
Hvetefri
Melkefri
Allergener:
Fisk
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

500 g

Poteter

1 stk

Paprika

40 g

Ruccola

4 g

Røkt paprikapulver

½ stk

Rødløk

1 pose

Bladpersille

1 stk

Tomat

24 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 ss

Olivenolje (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier548 kcal
Energi (kj)2293 kj
Fett21 g
Mettet fett3 g
Karbohydrater53.5 g
Sukker10.5 g
Protein36.2 g
Natrium0.2 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image