Disk opp med herlige smaker fra det vietnamesiske kjøkkenet. Ingefærkrydret ørret glaseres i soyasaus og søt chilisaus, og serveres med luftig ris, syrlig syltet gulrot, en frisk salat og srirachamajones for et ekstra kick!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Mynte & koriander
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder: Sennep, Egg)
150 g
Langkornet hvit ris
250 g
Ørret
(Inneholder: Fisk)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)
50 g
Vegansk srirachamajones
1 stk
Pak choi
12 ml
Hvitvinseddik
(Inneholder: Sulfitter)
1 stk
Gulrot
40 g
Søt chilisaus
1 stk
Agurk
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
½ ts
Sukker til sylting
1 ss
Vann til sylting
¼ ts
Salt til grønnsaker
½ ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til kjøtt
1 ss
Vann til saus
¼ ts
Salt til salat
Kok opp en mellomstor kjele med vann.
Tilsett ris og salt. Senk til middels varme, og la putre under lokk i 14 min.
Ta kjelen av varmen og la hvile i 10 min.
TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.
Skrell gulrot i bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.
Bland hvitvinseddik, sukker, vann og salt i en liten skål.
Bland inn gulrot og sett skålen til side.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy
varme.
Tørk fisk med kjøkkenpapir, og krydre med salt og Ginger Ninja (ikke på skinnsiden).
Stek fisk med skinnsiden ned i 3-5 min. Snu og stek videre i 2-3 min, eller til gylne og gjennomstekte.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er matt.
I mellomtiden, grovhakk pak choi, mynte og koriander.
Skjær agurk i tynne halvmåner.
Bland soyasaus, søt chilisaus og vann i en liten skål.
Senk til lav varme, og tilsett soyaglaze når fisken er gjennomstekt. Vend fisken i glaze.
Hell av væske fra gulrot og bland med pak choi, agurk, salt, mynte og koriander rett før servering.
Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.
Anrett fisk, saus, salat og ris på tallerkener.
Server med en klatt srirachamajones.