Pan fried Seabass and chive cream sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan fried Seabass and chive cream sauce

Pan fried Seabass and chive cream sauce

with garlic sautéed potato and radish

Allergener:
Melk
•Nøtter
•Fisk
•Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Sitron

75 g

Reddiker

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

1 stk

Hvitløk

20 g

Hasselnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Havre, Peanøtter, Rug)

300 g

Havabbor

(Inneholder Fisk)

60 g

Salatblanding

1 pose

Gressløk

1 stk

Pære

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 stk

Småpoteter, ferdigkokte

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til grønnsaker

½ ts

Salt til grønnsaker

1 ss

Smør til grønnsaker

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til fisk

2 ss

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier960 kcal
Energi (kj)4017 kj
Fett59.8 g
Mettet fett18.4 g
Karbohydrater60.5 g
Sukker13.4 g
Protein40.2 g
Natrium408 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6