Pan fried Seabass and chive cream sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan fried Seabass and chive cream sauce

Pan fried Seabass and chive cream sauce

with garlic sautéed potato and radish

Allergener:
Nøtter
Fisk
Melk
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Småpoteter, ferdigkokte

75 g

Reddiker

1 stk

Hvitløk

60 g

Salatblanding

20 g

Hasselnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Havre, Peanøtter, Rug)

1 stk

Pære

½ stk

Sitron

300 g

Havabbor

(Inneholder Fisk)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

1 pose

Gressløk

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Smør (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

2 ss

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier951 kcal
Energi (kj)3978 kj
Fett60.2 g
Mettet fett18.3 g
Karbohydrater58.8 g
Sukker12.6 g
Protein40 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6