'The big fresh' grillet cheeseburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
'The big fresh' grillet cheeseburger

'The big fresh' grillet cheeseburger

med fries og cæsar-inspirert salat

Her har vi middagen som gjør alle rundt middagsbordet fornøyde, nemlig en klassisk cheeseburger med hjemmelagde fries! Vi griller burgere av kjøttdeig, og topper de med revet goudaost som smelter over kjøttet. Deretter varmer vi myke briochebrød, og fyller brødene med burgere, kremet srirachamajones og en salat med syltet agurg og kål. Som et ekstra tilbehør slenger vi sammen en cæsar-inspirert salat med cherrytomat, gressløk, italiensk hardost og aioli.

Allergener:
Egg
Gluten
Melk
Hvete
Sulfitter
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

25 g

Brødrasp

(Inneholder Gluten, Hvete)

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

100 g

Revet gouda

(Inneholder Melk)

500 g

Poteter

12 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

75 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

½ stk

Agurk

12 g

Grov sennep

(Inneholder Sennep)

1 stk

Salat

125 g

Cherrytomater

20 g

Italiensk hardost, flak

(Inneholder Melk)

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

1 pose

Gressløk

100 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

20 g

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 2)

½ ts

Sukker (steg 2)

1 ss

Vann* (steg 2)

1 ss

Ketchup (steg 2)

½ ts

Salt (steg 3)

1 stk

Egg (steg 3)

1 ss

Vann (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1561 kcal
Energi (kj)6533 kj
Fett98.4 g
Mettet fett28.1 g
Karbohydrater112.3 g
Sukker22.6 g
Protein56.1 g
Natrium102.4 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

Lag fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Forvarm grillen på svært høy varme.

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Legg potet på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Bland med en skvett olivenolje, salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper.

Bak i ovnen i 25-35 min, til møre.

Sylt grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær agurk [1/2 stk, 2P] i tynne skiver.

Bland agurk, kålblanding [1/2 pose, 2P], sennep, hvitvinseddik, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og sukker [1/2 ts | 1 ts] i en mellomstor skål. Sett til side.

Bland majones, sriracha, vann [1 ss | 2 ss] og ketchup [1 ss | 2 ss] i en liten skål. Sett til side.

Stek burger
3

Bland kjøttdeig, egg [1 stk | 2 stk], brødrasp og salt [1/2 ts | 1 ts] i en stor skål.

Form deig til burgere (1 per person) med fuktige hender. Lag de litt større enn brødene.

Grill burgere i 3-4 min på en side. Snu, strø over gouda og grill videre i 3-4 min, til gjennomstekt.

VIKTIG: Burgerne er ferdige når den er uten antydninger av rødt.

Forbered grønnsaker
4

I mellomtiden, skjær enden av salat og trekk bladene fra hverandre.

Del cherrytomater i fire.

Finhakk gressløk.

Bland aioli og vann [1 ss | 2 ss] i en liten skål.

Varm brød
5

Del briochebrød i to på midten, og grill i 1-2 min.

Server
6

Smør srirachamajones på briochebrød.

Fyll brød med burgere og syltede grønnsaker.

Fyll hvert salatblad med tomat. Krydre med en klype salt, drypp over aiolidressing og topp med italiensk hardost og gressløk.

Server med fries og resterende srirachamajones.

TIPS: Server eventuelt med ketchup som dipp.