topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk gnocchi

Vegetarisk gnocchi

med hvitløkspangrattato og italiensk hardost

Poteter eller pasta? I dag trenger du ikke å velge - vi skal nemlig lage gnocchi! Det er en type pasta som blir laget med poteter, og den trenger ikke å kokes før vi steker den. Vi blander gnocchi med en lekker saus laget med cherrytomater, squash, basilikum, creme fraiche og spinat. Vi topper sausen med sprø hvitløkspangrattato. En fantastisk kombinasjon som hele familien kommer til å elske.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetar
Allergener:
Melk
Selleri
Hvete
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 g

Chiliflak

20 g

Italiensk hardost, flak

(Inneholder Melk)

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

2 stk

Hvitløk

15 g

Panko paneringsmel

350 g

Gnocchi

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya, Sennep)

250 g

Cherrytomater

½ stk

Squash

½ stk

Rødløk

1 pose

Basilikum

½ pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

4 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 1)

½ dl

Vann (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier638 kcal
Energi (kj)2671 kj
Fett29.9 g
Mettet fett14.7 g
Karbohydrater72.6 g
Sukker7.9 g
Protein17.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Lag hvitløkspangrattato
1

Press eller finhakk hvitløk. Smelt smør* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek halvparten av hvitløken i 1 min. Tilsett panko [1/2 pakke, 2P] og stek under omrøring i 2-3 min. Krydre med en klype salt* og pepper* og sett til side på en tallerken. Skyll stekepannen.

Stek gnocchi
2

Varm opp nok olivenolje* til å dekke bunnen til stekepannen på middels høy varme. Stek gnocchi under omrøring i 6-8 min. Krydre med en klype salt* og pepper* og overfør til en tallerken. TIPS: Gnocchi skal ikke kokes før den stekes.

Forbered grønnsaker
3

Del cherrytomateri to. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 2 cm biter. Skjær rødløk [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver. Plukk og grovhakk basilikum. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.

Stek grønnsaker
4

Varm opp en ny skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek rødløk og squash i 3-4 min. Tilsett tomat, Middelhavsdrøm og resterende hvitløk, og stek i ytterligere 3-4 min.

Lag saus
5

Senk til middels varme og tilsett basilikum, creme fraiche [1/2 pakke, 2P], vann* [1/2 dl | 1 dl], grønnsaksbuljong og en klype chiliflak. La putre under omrøring i 1-2 min. Smak til med salt* og pepper*. Tilsett spinat og bland godt til alt er dekket av saus.

Server
6

Anrett grønnsaker i dype tallerkener (sørg for å få all sausen med). Topp med gnocchi, italiensk hardost og hvitløkspangrattato. Smak til med en klype chiliflak hvis du liker sterk mat.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image