HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Bacontortelloni
topBanner
Kremet bacontortelloni

Kremet bacontortelloni

med stekt squash og fersk basilikum

Alt som er kremet er godt! Vi gjør det enkelt i dag med spinat- og ricottafylt tortelloni toppet med bacon. Vi lager en kremet saus med stekt squash, tomat, fløte, bacon og ost. Strø chiliflak og fersk basilikum over og nyt.

Tags:Rask
Allergener:MelkEggGluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

140 g

Bacon, terninger

2 stk

Tomat

1 stk

Squash

1 stk

Hvitløk

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(InneholderMelk, Egg, GlutenKan inneholdeSoya)

150 ml

Matfløte

(InneholderMelk)

4 g

Kyllingbuljong

4 g

Mamas Favoritt

(InneholderEgg)

20 g

Finrevet ost

(InneholderMelk, Egg)

1 g

Chiliflak

1 pose

Basilikum

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

2 ss

Vann (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier886 kcal
Energi (kj)3707 kj
Fett50.02 g
Mettet fett21 g
Karbohydrater71.89 g
Sukker16.9 g
Protein34.39 g
Natrium0.6 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Fordel bacon på et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen i 15-18 min, til gyllen og sprø.

2

Skjær tomat og squash i 1 cm terninger. Press eller finhakk hvitløk.

3

Varm opp en skvett olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på høy varme. Stek tomat og squash under omrøring i 4-5 min, til mør. Krydre med en klype salt* og pepper*.

4

Tilsett hvitløk og pasta og stek i 1-2 min.

5

Senk til middels varme og tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], vann* [2 ss | 4 ss], kyllingbuljong, Mamas Favoritt og finrevet ost. Kok i 1-2 min, til sausen har tyknet litt og pastaen er ‘al dente’. Tilsett halvparten av bacon og bland sammen. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pasta er gjennomkokt men fremdeles har litt tyggemotstand.

6

Anrett pasta i dype tallerkener. Topp med resterende bacon. Strø over en klype chiliflak og basilikumblader. TIPS: Smak til med chiliflak - det er sterkt!