Honning- og soyamarinert kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og soyamarinert kylling

Honning- og soyamarinert kylling

med peanøttsalat, pommes frites og aioli

Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

300 g

Kyllinglårfilet, strimler

500 g

Poteter

1 stk

Hvitløk

25 g

Honning

10 g

Sesamfrø

2 stk

Tomat

20 g

Peanøtter

60 g

Salatblanding

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier717 kcal
Energi (kj)3001 kj
Fett36.74 g
Mettet fett7 g
Karbohydrater60.69 g
Sukker16.6 g
Protein37.63 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Lag pommes frites
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm store pommes frites. Fordel pommes frites på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje* og krydre med salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 20-25 min, til gyldne.

Mariner kylling
2

Press eller finhakk hvitløk. Bland hvitløk, soyasaus, honning, sesamfrø og olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en skål. Bland kylling i marinaden.

Forbered peanøttsalat
3

Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann*.Skjær tomat i tynne skiver. Grovhakk peanøtter. 

Stek kylling
4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme når pommes frittes har 5 min igjen. Stek kylling og marinade under omrøring i 4-5 min, til gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Lag peanøttsalat
5

Bland tomat, peanøtter og salatblanding i en skål. Drypp over en skvett olivenolje* og krydre med en klype salt* og pepper*.

Server
6

Anrett kylling, pommes frites og salat på tallerkener. Hell resterende marinade over kyllingen. Server aioli på siden.