HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonning Og Soyamarinert Kylling
topBanner
Honning- og soyamarinert kylling

Honning- og soyamarinert kylling

med peanøttsalat, pommes frites og aioli

Populær
Allergener:glutenSoyaSesamPeanøtterSennepEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

25 ml

Soyasaus

(Inneholdergluten, Soya)

300 g

Kyllinglårfilet, strimler

500 g

Poteter

1 stk

Hvitløk

25 g

Honning

10 g

Sesamfrø

(InneholderSesamKan inneholdenøtter, peanøtter)

2 stk

Tomat

20 g

Peanøtter

(InneholderPeanøtterKan inneholdenøtter, sesam)

60 g

Salatblanding

40 g

Aioli

(InneholderSennep, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier717.355 kcal
Energi (kj)3001.4136 kj
Fett36.7435 g
Mettet fett7 g
Karbohydrater60.6861 g
Sukker16.6 g
Protein37.628 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm store pommes frites. Fordel pommes frites på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje* og krydre med salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 20-25 min, til gyldne.

2

Press eller finhakk hvitløk. Bland hvitløk, soyasaus, honning, sesamfrø og olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en skål. Bland kylling i marinaden.

3

Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann*.Skjær tomat i tynne skiver. Grovhakk peanøtter. 

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme når pommes frittes har 5 min igjen. Stek kylling og marinade under omrøring i 4-5 min, til gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

5

Bland tomat, peanøtter og salatblanding i en skål. Drypp over en skvett olivenolje* og krydre med en klype salt* og pepper*.

6

Anrett kylling, pommes frites og salat på tallerkener. Hell resterende marinade over kyllingen. Server aioli på siden.