Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
25 ml
Soyasaus
300 g
Kyllinglårfilet, strimler
500 g
Poteter
1 stk
Hvitløk
25 g
Honning
10 g
Sesamfrø
2 stk
Tomat
20 g
Peanøtter
60 g
Salatblanding
40 g
Aioli
1 ss
Olivenolje (steg 2)
Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm store pommes frites. Fordel pommes frites på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje* og krydre med salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 20-25 min, til gyldne.
Press eller finhakk hvitløk. Bland hvitløk, soyasaus, honning, sesamfrø og olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en skål. Bland kylling i marinaden.
Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann*.Skjær tomat i tynne skiver. Grovhakk peanøtter.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme når pommes frittes har 5 min igjen. Stek kylling og marinade under omrøring i 4-5 min, til gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Bland tomat, peanøtter og salatblanding i en skål. Drypp over en skvett olivenolje* og krydre med en klype salt* og pepper*.
Anrett kylling, pommes frites og salat på tallerkener. Hell resterende marinade over kyllingen. Server aioli på siden.