HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPannestekt Halloumi
topBanner
Pannestekt halloumi

Pannestekt halloumi

med varm kikertsalat og mild sitrondressing

Tags:RaskVegetar
Allergener:GlutenHveteSulfitterMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

100 g

Couscous

(InneholderGluten, Hvete)

4 g

Grønnsaksbuljong

1 pakke

Kikerter

4 g

Ay Cajun-ba

(InneholderSulfitter)

1 stk

Hvitløk

200 g

Halloumi

1 stk

Avokado

½ stk

Rødløk

1 pose

Bladpersille

1 stk

Sitron

1 pakke

Rømme

(InneholderMelk)

1 stk

Paprika

1 stk

Agurk

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier1019 kcal
Energi (kj)4262 kj
Fett52.89 g
Mettet fett24.2 g
Karbohydrater71.95 g
Sukker21.6 g
Protein42.82 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp vann*  [2 ½ dl | 5 dl] i en kjele. Rør inn grønnsaksbuljong og couscous i kjelen. Sett på lokk og ta kjelen av varmen. La hvile med lokk i 5 min, eller inntil vannet er absorbert. 


2

Skyll kikerter. Press eller finhakk hvitløk. Bland hvitløk, kikerter, Ay Cajun-ba og en god klype salt* i en bolle. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kikerter i 5 min og overfør deretter til en salatbolle. 


3

Skjær tomat i terninger. Finhakk rødløk  [1/2 stk, 2P] og persille. Skjær avokado i 1 cm tykke terninger. Bland tomat, persille, rødløk, avokado og en skvett olivenolje* i salatbollen med kikerter. Smak til med en klype salt* og pepper*. 


4

Riv sitronskall til du har en klype og skjær sitron i båter. Bland rømme med sitronskall, en klype salt* og pepper* til en dressing. 


5

Skjær halloumi i 0.5 cm tykke skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Stek halloumi i 2 min på hver side, inntil gylne. Rør forsiktig couscous ned i kikertsalaten. Tilsett en klype salt*, en skvett sitronsaft og olivenolje*. 


6

Anrett kikertsalat i dype tallerkener og topp med halloumi. Serveres med sitronbåter og dressing ved siden av.