topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saftig epleburger

Saftig epleburger

med sprø pommes frites og myke løk

Lei av burgere som smaker likt? Prøv vår saftige epleburger og la den smakfulle sødmen av karamellisert løk bane vei for salte pommes frites. Smakene samles i det lune briochebrødet, og alt toppes med fersk ruccola.

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Melk
Egg
Gluten
Hvete
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 stk

Løk

1 stk

Eple

15 g

Panko paneringsmel

50 g

Revet mozzarella

(Inneholder Melk)

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

40 g

Ruccola

250 g

Kjøttdeig av storfe

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Smør (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1022 kcal
Energi (kj)4276 kj
Fett49.5 g
Mettet fett14.6 g
Karbohydrater102.9 g
Sukker29.4 g
Protein46 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak pommes frites
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) til pommes frites. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper* og bland godt. Bak i ovnen i 20-25 min.

Karamelliser løk
2

Skjær løk i tynne, halve skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek løk i 10-15 min, til myke. Tilsett en klatt smør* når det er 5 min igjen.

Form burgere
3

Skrell eple og riv grovt. Bland eple, kjøttdeig og panko [1/2 pakke, 2P] med en klype salt* og pepper* i en skål. Form kjøttdeig til burgere (1 per pers.). TIPS: Lag burgerne en smule større i diameter enn burgerbrødene, fordi de trekker seg sammen ved steking.

Stek burgere
4

Varm opp en skvett olivenolje i en ny stekepanne på middels varme. Stek burgere i 5-6 min på hver side. Ta pannen av varmen når burgerne er ferdigstekte. Fordel revet mozzarella på burgerne. Dekk til med lokk, og sett til side i 4 min, eller til osten er smeltet. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

Varm briochebrød
5

Skyll ruccola under kaldt vann*. Del briochebrød i to og varm i ovnen i 2-3 min. Bland ruccola med en skvett olivenolje*, en klype salt* og pepper* i en skål.

Server
6

Smør burgerbrødene med majones. Fyll med kjøtt, ruccola og løk. Server pommes frites og resterende ruccola på siden.