Våre matkasserHjelpGavekort
Stekt svinekam
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stekt svinekam

Stekt svinekam

med knollselleri og grønn eplesalat

Stekt svinekam

Tags:
Under 650 kcal
Barnevennlig
Mat på fat
Allergener:
Melk
Egg
Sennep
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

4 g

Jorda Rundt

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Eple

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

1 pose

Dill

500 g

Poteter

1 stk

Knollselleri

(Inneholder Selleri)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier556 kcal
Energi (kj)2325 kj
Fett15.35 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater56.68 g
Sukker13.5 g
Protein45.65 g
Natrium0 mg

Bakeplate

Framgangsmåte

Bak knollselleri og poteter
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skrell knollselleri. Skjær poteter (uskrellet) og knollselleri i 1 cm biter. Fordel knollselleri og poteter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper* og bland godt. Bak i ovnen i 20-25 min, til gylne.

Mariner kjøtt
2

Skjær svinekam i to like store stykker per pers. på et eget skjærebrett. Bland en skvett olivenolje*, Jorda Rundt og en klype salt* og pepper* i en skål. Vend svinekjøttet i skålen.

Lag eplesalat
3

Fjern kjernen og skjær eple i tynne skiver. Finhakk dill. Ha strimlet salat, eple, olivenolje* [1 ss | 2 ss] og en klype salt* og pepper* i en stor skål. Bland rett før servering.

Bland dillyoghurt
4

Bland yoghurt, dill og en klype salt* og pepper* i en liten skål.

Stek svinekjøtt
5

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på høy varme. Stek svinekjøtt i 1-2 min på hver side, til gjennomstekt. Skjær svinekam i tykke skiver.

Server
6

Anrett svinekjøtt, eplesalat og ovnsbakt knollselleri og poteter på tallerkener. Server dillyoghurt på siden. Krydre med en klype pepper*.