Skip to main content
Rask reke- og bulgurbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask reke- og bulgurbowl

Rask reke- og bulgurbowl

med gresk salatost og rødbete

Unn deg selv et raskt, men smaksrikt luksusmåltid med vår bulgurbowl med krydrede reker. Vi blander en frisk salat som tilbehør, og serverer bowlen med rødbete toppet med gresk salatost, valnøtter og en deilig honning- og sennepsdressing.

Tags:
Superrask
Rask
Spis meg først
Allergener:
Milk
Crustaceans
Hvede
Gluten
Schwefeldioxide und Sulfite
Egg
Senf
Tree nuts

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Rødbeter, ferdigkokte

1 stk

Gulrot, Julienne

75 ml

Rømme

1 stk

Bladpersille

8 g

Panamat

1 stk

Salat

150 g

Kongereker

85 g

Bulgur

20 g

Honning- og sennepsdressing

1 stk

Agurk

20 g

Valnøtter

100 g

Gresk ost

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann til bulgur

¼ ts

Salt til bulgur

¼ ts

Salt til dressing

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

¼ ts

Salt til reker

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier661 kcal
Energi (kj)2766 kj
Fett35.5 g
Mettet fett13.3 g
Karbohydrater162 g
Sukker126 g
Fiber40.4 g
Protein28.2 g
Kolesterol78 mg
Natrium40.5 mg
Potassium42.8 mg
Calcium19.9 mg
Iron0.2 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp en kjele med vann

Tilsett bulgur, halvparten av Panamat og salt. Senk til middels lav varme og la småkoke under lokk i 9-10 min, eller til 'al dente'.

I mellomtiden, bland honning- og sennepsdressing, rømme, salt og en klype pepper i en liten skål. Sett til side.

Forbered grønnsaker
2

Skjær rødbete i 1 cm store biter.

Skjær rotdelen av salat, trekk forsiktig bladene fra hverandre og grovhakk.

Grovhakk agurk.

Bland salat, agurk, gulrot, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål.

Stek reker
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett reker og krydre med resterende Panamat og salt. Stek i 1-2 min på hver side, eller til gylne og gjennomstekte.

I mellomtiden, riv persilleblad i grove biter.

TIPS: Rekene er gjennomstekte når de er rosa på utsiden og matt i midten.

Server
4

Anrett bulgur, salat, rødbete og reker i skåler.

Topp rødbete med smuldret salatost og salat med valnøtter og persille.

Server med en klatt dressing.