Unn deg selv et raskt, men smaksrikt luksusmåltid med vår bulgurbowl med krydrede reker. Vi blander en frisk salat som tilbehør, og serverer bowlen med rødbete toppet med gresk salatost, valnøtter og en deilig honning- og sennepsdressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Rødbeter, ferdigkokte
1 stk
Gulrot, Julienne
75 ml
Rømme
(Inneholder Melk)
1 pose
Bladpersille
8 g
Panamat
1 stk
Salat
150 g
Kongereker
(Inneholder Skalldyr)
85 g
Bulgur
(Inneholder Hvete, Gluten)
20 g
Honning- og sennepsdressing
(Inneholder Sulfitter, Egg, Sennep)
1 stk
Agurk
20 g
Valnøtter
(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)
100 g
Gresk salatost
(Inneholder Melk)
2.5 dl
Vann til bulgur
¼ ts
Salt til bulgur
¼ ts
Salt til dressing
1 ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat
¼ ts
Salt til reker
Kok opp en kjele med vann
Tilsett bulgur, halvparten av Panamat og salt. Senk til middels lav varme og la småkoke under lokk i 9-10 min, eller til 'al dente'.
I mellomtiden, bland honning- og sennepsdressing, rømme, salt og en klype pepper i en liten skål. Sett til side.
Skjær rødbete i 1 cm store biter.
Skjær rotdelen av salat, trekk forsiktig bladene fra hverandre og grovhakk.
Grovhakk agurk.
Bland salat, agurk, gulrot, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett reker og krydre med resterende Panamat og salt. Stek i 1-2 min på hver side, eller til gylne og gjennomstekte.
I mellomtiden, riv persilleblad i grove biter.
TIPS: Rekene er gjennomstekte når de er rosa på utsiden og matt i midten.
Anrett bulgur, salat, rødbete og reker i skåler.
Topp rødbete med smuldret salatost og salat med valnøtter og persille.
Server med en klatt dressing.