4 g
Panamat
1 pakke
Farfalle
(InneholderGluten, HveteKan inneholdeSoya)1 stk
Hvitløk
1 g
Oregano, tørket
1 pakke
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
4 g
Kjøttbuljong
4 g
Hvitløksflørt
100 g
Ricotta
(InneholderMelk)½ stk
Squash
2 stk
Gulrot
1 stk
Rødløk
250 g
Kjøttdeig
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Kok opp lettsaltet vann* i en stor kjele. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 2 cm terninger. Skjær gulrot (uskrellet) i 1 cm terninger). Skjær rødløk i 2 cm båter.
Fordel grønnsaker på et stekebrett med bakepapir. Drypp med en skvett olivenolje* og dryss over med Panamat. Krydre med en klype salt* og pepper* og bland sammen. Bak på midterste hylle i ovnen i 10-15 min, eller inntil møre.
Tilsett pasta til kjelen med kokende vann*. Kok i 9-10 min, eller inntil ‘al dente’. Hell vannet fra og rør inn en skvett olivenolje* i kjelen.
Press eller finhakk hvitløk. Når det gjenstår 5 min av koketiden til pasta, varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig, hvitløk og oregano under omrøring i 1-2 min, eller inntil brunet.
Tilsett hakkede tomater, Hvitløksflørt, oksebuljong og bakte grønnsaker i stekepannen og la simre i 2-3 min. Smak til med salt* og pepper*.
Anrett pasta i dype tallerkener og topp med ragu. Serveres med en klatt ricotta.