HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRagu
topBanner
Ragu

Ragu

med kjøttdeig, farfalle og ricotta

Tags:RaskBarnevennlig
Allergener:GlutenHveteMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Panamat

1 pakke

Farfalle

(InneholderGluten, HveteKan inneholdeSoya)

1 stk

Hvitløk

1 g

Oregano, tørket

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

4 g

Kjøttbuljong

4 g

Hvitløksflørt

100 g

Ricotta

(InneholderMelk)

½ stk

Squash

2 stk

Gulrot

1 stk

Rødløk

250 g

Kjøttdeig

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier970 kcal
Energi (kj)4057 kj
Fett26.35 g
Mettet fett12.2 g
Karbohydrater126.93 g
Sukker38.6 g
Protein54.01 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Kok opp lettsaltet vann* i en stor kjele. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 2 cm terninger. Skjær gulrot (uskrellet) i 1 cm terninger). Skjær rødløk i 2 cm båter. 


2

Fordel grønnsaker på et stekebrett med bakepapir. Drypp med en skvett olivenolje* og dryss over med Panamat. Krydre med en klype salt* og pepper* og bland sammen. Bak på midterste hylle i ovnen i 10-15 min, eller inntil møre. 


3

Tilsett pasta til kjelen med kokende vann*. Kok i 9-10 min, eller inntil ‘al dente’. Hell vannet fra og rør inn en skvett olivenolje* i kjelen. 


4

Press eller finhakk hvitløk. Når det gjenstår 5 min av koketiden til pasta, varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig, hvitløk og oregano under omrøring i 1-2 min, eller inntil brunet. 


5

Tilsett hakkede tomater, Hvitløksflørt, oksebuljong og bakte grønnsaker i stekepannen og la simre i 2-3 min. Smak til med salt* og pepper*. 


6

Anrett pasta i dype tallerkener og topp med ragu. Serveres med en klatt ricotta.