topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannestekte halloumilapper

Pannestekte halloumilapper

med fyldig salat og asiatisk dressing

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Prøv denne klassikeren i japansk forkledning! Halloumilapper med friske asiatiske smaker i form av vårløk, kål og gulrøtter. Kombinert med lime og en smakfull asiatisk dressing med majones. En forfriskende rett som er enkel å tilberede og som gir en storslått smaksopplevelse! Japansk-inspirerte lapper blir lett din nye favorittrett!

Tags:
Rask
Vegetar
Sterk
Under 50g karbo
Allergener:
Sesam
Egg
Sennep
Soya
Gluten
Hvete
Peanøtter
Melk
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Kålblanding

(Kan inneholde Selleri)

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

1 pose

Koriander

1 stk

Halloumi

(Inneholder Melk)

1 stk

Gulrot

1 stk

Vårløk

1 stk

Agurk

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

½ g

Chiliflak

1 stk

Lime

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 2)

6 ss

Hvetemel (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier948 kcal
Energi (kj)3966 kj
Fett65.2 g
Mettet fett24.9 g
Karbohydrater44.7 g
Sukker14.3 g
Protein43.4 g
Natrium408 mg

Redskaper

Rivjern
Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Riv gulrot (uskrellet) og halloumi grovt. 

Finhakk vårløk.

Skjær agurk i 1 cm store biter.

Bland halloumi
2

Pisk egg [2 stk | 4 stk], Ginger Ninja, grønnsaksbuljong og hvetemel [1 dl | 2 dl] i en skål.

Bland inn gulrot, halloumi, vårløk og en klype chiliflak.

TIPS: Dropp chiliflak om du ikke liker sterk mat.

Stek lapper
3

Varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen til en stekepanne på middels høy varme.

Bruk en skje til å forme 2 stk. lapper per person i stekepannen.

Stek lapper i 3-4 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt. Overfør til en ren tallerken med kjøkkenpapir på.

Bland kålsalat
4

Mens lappene steker, skjær lime i båter.

Grovhakk peanøtter.

Bland olivenolje [1 ss | 2 ss] med en stor skvett limesaft i en skål. Krydre med en klype salt og pepper. Tilsett kålblanding, agurk og peanøtter. Bland godt.

Hakk koriander
5

Grovhakk koriander.

Server
6

Anrett halloumilapper og salat på tallerkener. 

Pynt med koriander og server asiatisk majones og limebåter på siden.