Våre matkasserHjelpGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tagliatelle

Tagliatelle

med kremet pesto, tomat og squash

Tags:
Rask
Allergener:
Melk
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Hvitløk

1 stk

Sitron

1 pose

Basilikum

½ pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

8 g

Grønnsaksbuljong

½ stk

Squash

2 stk

Tomat

60 g

Grønn pesto

(Inneholder Melk, Sulfitter)

20 g

Finrevet ost

250 g

Tagliatelle

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier282 kcal
Energi (kj)1180 kj
Fett24.71 g
Mettet fett8.6 g
Karbohydrater7.79 g
Sukker6.2 g
Protein3.96 g
Natrium0 mg

Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Bak grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). Skjær squash [½ stk, 2P] i halve skiver. Skjær tomat i 2 cm tykke terninger. Fordel på en bakeplate med bakepapir. Drypp over med en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper*, og bland godt. Bak i ovnen i 15 min.

Forbered råvarer
2

Mens grønnsakene er i ovnen, kok opp en gryte med lettsaltet vann*. Finhakk hvitløk. Riv sitronskall [¼ ts | ½ ts] fint og skjær sitron i båter. Grovhakk basilikum.

Kok pasta
3

Tilsett pasta i gryten med kokende vann* når grønnsakene har 5 min igjen av steketiden, og kok i 3-4 min, eller til “al dente”. Ta vare på litt pastavann [1 ss | 2 ss] og hell resten fra. Tilsett en skvett olivenolje* i gryten med pasta og bland sammen.

Lag saus
4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett hvitløk og stek i 1 min. Tilsett creme fraiche [1/2 pakke, 2P], sitronskall, grønnsaksbuljong og pastavann*, og la simre i 1-2 min.

Tilsett pasta
5

Tilsett pesto, ovnsbakt tomat og squash i stekepannen. Tilsett pasta og en skvett sitronsaft, og bland sammen. Smak til med salt* og pepper*.

Servér
6

Anrett pasta i dype tallerkener. Dryss over med revet ost. Topp med basilikum. Serveres med resterende sitronbåter ved siden av.