HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTagliatelle
topBanner
Tagliatelle

Tagliatelle

med kremet pesto, tomat og squash

Tags:Rask
Allergener:melkSelleriSulfitterEgggluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

2 stk

Hvitløk

1 stk

Sitron

1 pose

Basilikum

75 g

Creme fraiche

(Inneholdermelk)

8 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

2 stk

Squash

60 g

Tomat

Grønn pesto

(Inneholdermelk, Sulfitter)

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

Tagliatelle

(InneholderEgg, glutenKan inneholdeegg, soya, sennep)
Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier282 kcal
Energi (kj)1180 kj
Fett24.71 g
Mettet fett8.6 g
Karbohydrater7.79 g
Sukker6.2 g
Protein3.96 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). Skjær squash [½ stk, 2P] i halve skiver. Skjær tomat i 2 cm tykke terninger. Fordel på en bakeplate med bakepapir. Drypp over med en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper*, og bland godt. Bak i ovnen i 15 min.

2

Mens grønnsakene er i ovnen, kok opp en gryte med lettsaltet vann*. Finhakk hvitløk. Riv sitronskall [¼ ts | ½ ts] fint og skjær sitron i båter. Grovhakk basilikum.

3

Tilsett pasta i gryten med kokende vann* når grønnsakene har 5 min igjen av steketiden, og kok i 3-4 min, eller til “al dente”. Ta vare på litt pastavann [1 ss | 2 ss] og hell resten fra. Tilsett en skvett olivenolje* i gryten med pasta og bland sammen.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett hvitløk og stek i 1 min. Tilsett creme fraiche [1/2 pakke, 2P], sitronskall, grønnsaksbuljong og pastavann*, og la simre i 1-2 min.

5

Tilsett pesto, ovnsbakt tomat og squash i stekepannen. Tilsett pasta og en skvett sitronsaft, og bland sammen. Smak til med salt* og pepper*.

6

Anrett pasta i dype tallerkener. Dryss over med revet ost. Topp med basilikum. Serveres med resterende sitronbåter ved siden av.