1 stk
Squash
150 ml
Hvitløk
4 g
Matfløte
(Inneholdermelk)60 g
Kjøttbuljong
350 g
Spinat
140 g
Gnocchi
(InneholderglutenKan inneholdesoya, sennep)1 stk
Finrevet ost
(Inneholdermelk, Egg)½ dl
Bacon, terninger
Rødløk
Vann* (steg 4)
Skjær rødløk i tynne skiver. Finhakk squash. Finhakk eller press hvitløk. Skjær bacon grovt.
Varm opp en stor skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Når oljen* er varm, tilsett gnocchi i et enkelt lag og stek under omrøring i 5-6 min, til gylden. Krydre med salt* og pepper*. Overfør til en tallerken. TIPS: Bruk mer olivenolje hvis gnocchien fester seg til stekepannen.
Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek bacon og rødløk i 3-4 min, eller til bacon er sprø. Tilsett squash og stek i 3-4 min. Tilsett hvitløk og stek i 1 min.
Tilsett matfløte [1/2 boks, 2P], kjøttbuljong og vann* [1/2 dl | 1 dl]. Rør godt og la småkoke i 2-3 min.
Tilsett gnocchi og spinat. Rør godt til spinaten reduseres. Krydre med pepper*.
Fordel kremet gnocchi med bacon på tallerkener og strø over finrevet ost.