HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Gnocchi
topBanner
Kremet gnocchi

Kremet gnocchi

med bacon, squash og lagret ost

Tags:Rask
Allergener:melkglutenEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Squash

150 ml

Hvitløk

4 g

Matfløte

(Inneholdermelk)

60 g

Kjøttbuljong

350 g

Spinat

140 g

Gnocchi

(InneholderglutenKan inneholdesoya, sennep)

1 stk

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

½ dl

Bacon, terninger

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

Vann* (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)2703.1985 kj
Kalorier646.08 kcal
Fett31.982 g
Mettet fett15.5 g
Karbohydrater64.0546 g
Sukker5.5 g
Protein23.058 g
Natrium0.6 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Skjær rødløk i tynne skiver. Finhakk squash. Finhakk eller press hvitløk. Skjær bacon grovt.

2

Varm opp en stor skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Når oljen* er varm, tilsett gnocchi i et enkelt lag og stek under omrøring i 5-6 min, til gylden. Krydre med salt* og pepper*. Overfør til en tallerken. TIPS: Bruk mer olivenolje hvis gnocchien fester seg til stekepannen.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek bacon og rødløk i 3-4 min, eller til bacon er sprø. Tilsett squash og stek i 3-4 min. Tilsett hvitløk og stek i 1 min.

4

Tilsett matfløte [1/2 boks, 2P], kjøttbuljong og vann* [1/2 dl | 1 dl]. Rør godt og la småkoke i 2-3 min.

5

Tilsett gnocchi og spinat. Rør godt til spinaten reduseres. Krydre med pepper*.

6

Fordel kremet gnocchi med bacon på tallerkener og strø over finrevet ost.