Pan seared lamb with red wine sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan seared lamb with red wine sauce

Pan seared lamb with red wine sauce

with cheesy mash and broccolini

Tags:
Comfort Food
Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Tree nuts
Milk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Lammestek

4 g

Kjøttbuljong

60 g

Rødvinssaus

25 g

Tyttebærsyltetøy

150 g

Brokkolini

500 g

Bakepotet

20 g

Mandler

1 stk

Gressløk

20 g

Finrevet ost

1 stk

Rosmarin

Ikke inkludert i matkassen din

3 ss

Melk til mos

½ ts

Salt til mos

¼ ts

Salt til grønnsaker

½ ss

Smør til steking

1 dl

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier923 kcal
Energi (kj)3862 kj
Fett59.5 g
Mettet fett27 g
Karbohydrater63.4 g
Sukker14.8 g
Fiber6.2 g
Protein36.8 g
Natrium370 mg
Calcium0.3 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6