topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostepanert schnitzel

Ostepanert schnitzel

med kremet pæreslaw og BBQ-saus

By familien på en middag som får alle til å nyte hver bit. I dag skal vi lage ostepanerte schnitzler med en smakfull og kremet pæreslaw til. Vi panerer svinekjøttet før vi steker det til perfeksjon. Vi serverer også en herlig BBQ-saus til, som du kan dryppe over. Dette er en enkel og rask rett for hele familien!

Tags:
Under 650 kcal
One Pan
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Sennep
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Agurk

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

1 stk

Pære

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier577 kcal
Energi (kj)2415 kj
Fett27.82 g
Mettet fett5.5 g
Karbohydrater31.45 g
Sukker18.4 g
Protein46.13 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered panering
1

Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en skål. Bland panko, finrevet ost og en klype salt og pepper i en ny skål. Skjær svinekjøtt i to like tynne fileter per pers. på et eget skjærebrett, og krydre hver side med en klype salt.

Paner schnitzler
2

Dypp svinekjøtt først i egg, deretter i pankoblandingen. Overfør til en ren tallerken, klar for steking.

Stek schnitzler
3

Varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen av en stekepanne til middels høy varme. Stek schnitzler i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir for å absorbere overflødig olivenolje. TIPS: Tilsett mer olivenolje hvis kjøttet fester seg til stekepannen.

Forbered råvarer
4

Skjær pære i tynne skiver. Grovhakk agurk.

Bland pæreslaw
5

Bland strimlet salat, pære, agurk, aioli og en skvett vann i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Server
6

Anrett schnitzler og pæreslaw på tallerkener. Server BBQ-saus på siden.