HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOstepanert Schnitzel
topBanner
Ostepanert schnitzel

Ostepanert schnitzel

med kremet pæreslaw og BBQ-saus

By familien på en middag som får alle til å nyte hver bit. I dag skal vi lage ostepanerte schnitzler med en smakfull og kremet pæreslaw til. Vi panerer svinekjøttet før vi steker det til perfeksjon. Vi serverer også en herlig BBQ-saus til, som du kan dryppe over. Dette er en enkel og rask rett for hele familien!

Tags:Under 650 kcalOne PanRaskBarnevennlig
Allergener:GlutenSulfitterSennepMelkEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Agurk

30 g

Panko paneringsmel

(InneholderGluten)

60 g

BBQ-saus

(InneholderSulfitter, Sennep)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholdeSelleri)

20 g

Finrevet ost

(InneholderMelk, Egg)

40 g

Aioli

(InneholderSennep, Egg)

1 stk

Pære

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier577 kcal
Energi (kj)2415 kj
Fett27.82 g
Mettet fett5.5 g
Karbohydrater31.45 g
Sukker18.4 g
Protein46.13 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en skål. Bland panko, finrevet ost og en klype salt og pepper i en ny skål. Skjær svinekjøtt i to like tynne fileter per pers. på et eget skjærebrett, og krydre hver side med en klype salt.

2

Dypp svinekjøtt først i egg, deretter i pankoblandingen. Overfør til en ren tallerken, klar for steking.

3

Varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen av en stekepanne til middels høy varme. Stek schnitzler i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir for å absorbere overflødig olivenolje. TIPS: Tilsett mer olivenolje hvis kjøttet fester seg til stekepannen.

4

Skjær pære i tynne skiver. Grovhakk agurk.

5

Bland strimlet salat, pære, agurk, aioli og en skvett vann i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.

6

Anrett schnitzler og pæreslaw på tallerkener. Server BBQ-saus på siden.