By familien på en middag som får alle til å nyte hver bit. I dag skal vi lage ostepanerte schnitzler med en smakfull og kremet pæreslaw til. Topp retten med BBQ-saus, som gir en ekstra smaksdimensjon og en nydelig sommerfølelse.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Agurk
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
60 g
BBQ-saus
(Inneholder: Sulfitter, Sennep)
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
(Kan inneholde spor av: Selleri)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
300 g
Svin ytrefilet
40 g
Aioli
(Inneholder: Sennep, Egg)
1 stk
Pære
1 stk
Egg (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en skål. Bland panko, finrevet ost og en klype salt* og pepper* i en ny skål. Skjær svinekjøtt i to like tynne fileter per pers. på et eget skjærebrett.
Dypp svinekjøtt først i egg, deretter i pankoblandingen. Overfør til en ren tallerken, klar for steking.
Dekk bunnen til en stekepanne med olivenolje* og varm opp til middels høy varme. Stek schnitzler i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir for å absorbere overflødig olivenolje*. TIPS: Tilsett mer olivenolje hvis kjøttet fester seg til stekepannen.
Skjær pære i tynne skiver. Grovhakk agurk.
Bland strimlet salat, pære, agurk, aioli og en skvett vann* i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.
Anrett schnitzler og pæreslaw på tallerkener. Server BBQ-saus på siden.