By familien på en middag de vil nyte hver munnfull av! Lag disse helt utrolig gode ostepanerte schnitzlene med en lekker pæreslaw og se hvor fort familien spiser seg mette. Topp retten med en smakfull BBQ-saus, som både gir en ekstra smaksdimensjon i tillegg til en deilig sommerfølelse.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Sitron
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
60 g
BBQ-saus
(Inneholder: Sulfitter, Sennep)
1 stk
Agurk
20 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
1 stk
Pære
40 g
Aioli
(Inneholder: Sennep, Egg)
300 g
Svin ytrefilet
1 pose
Gressløk
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
1 stk
Egg (steg 1)
Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en skål. Bland panko, finrevet ost og en klype salt* og pepper* i en ny skål. Skjær svinekjøtt i to like tynne fileter per pers. på et eget skjærebrett.
Dypp svinekjøtt først i egg*, deretter i pankoblandingen. Overfør til en ren tallerken, klar for steking.
Dekk bunnen til en stekepanne med olivenolje* og varm opp til middels høy varme. Stek schnitzler i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt. Overfør til en tallerken med papir for å absorbere overflødig olivenolje*. TIPS: Tilsett mer olivenolje hvis kjøttet fester seg til stekepannen.
Skjær pære i tynne skiver. Grovhakk agurk. Finhakk gressløk. Skjær sitron i båter.
Bland strimlet salat, pære, agurk, aioli, en skvett sitronsaft, en skvett vann* og halvparten av gressløken i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.
Anrett schnitzler og pæreslaw på tallerkener. Server BBQ-saus på siden. Pynt med resterende gressløk.