Skip to main content
Gyllenstekt schnitzel
Gyllenstekt schnitzel

Gyllenstekt schnitzel

med kremet pæreslaw og BBQ-saus

4.0
(77)

By familien på en middag de vil nyte hver munnfull av! Lag disse helt utrolig gode ostepanerte schnitzlene med en lekker pæreslaw og se hvor fort familien spiser seg mette. Topp retten med en smakfull BBQ-saus, som både gir en ekstra smaksdimensjon i tillegg til en deilig sommerfølelse.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Barnevennlig
Proteinrik
Under 50g karbo
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Sennep
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Sitron

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder: Sulfitter, Sennep)

1 stk

Agurk

20 g

Finrevet ost

(Inneholder: Melk, Egg)

1 stk

Pære

40 g

Aioli

(Inneholder: Sennep, Egg)

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Gressløk

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 1)

Næringsinnhold

Kalorier479 kcal
Energi (kj)2006 kj
Fett20.4 g
Mettet fett4.5 g
Karbohydrater23.7 g
Sukker19.3 g
Fiber5.8 g
Protein45.1 g
Kolesterol0.1 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered panering
1

Pisk egg* [1 stk I 2 stk] i en skål. I en annen skål blander du panko, finrevet ost og en klype salt* og pepper*. Skjær svinekam i to like tynne fileter.

Paner schnitzler
2

Dypp svinekjøtt først i egg*, deretter i pankoblandingen. Overfør til en ren tallerken, klar for steking.

Stek schnitzler
3

Dekk bunnen til en stekepanne med olivenolje* og varm opp til middels høy varme. Stek panert svinekjøtt i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med papir for å absorbere overflødig olivenolje*. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt. TIPS: Tilsett mer olivenolje* hvis kjøttet fester seg til stekepannen.

Forbered råvarer
4

Skjær pære i tynne skiver. Grovhakk agurk. Finhakk gressløk. Skjær sitron i båter.

Bland pæreslaw
5

Bland strimlet salat, pære, agurk, aioli, en skvett sitronsaft, en skvett vann* og halvparten av gressløken i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.

Server
6

Fordel svinekjøtt på tallerkener. Serveres med pæreslaw og BBQ-saus på siden. Toppes med resterende gressløk.