topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpanert svineschnitzel

Cajunpanert svineschnitzel

med søtpotetmos og kålsalat

Tags:
Under 650 kcal
Barnevennlig
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Lime

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

450 g

Søtpotet

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

300 g

Svin ytrefilet

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

1 stk

Gulrot

1 pose

Bladpersille

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Smør (steg 1)

1 stk

Egg (steg 2)

2 ss

Melk (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier605 kcal
Energi (kj)2530 kj
Fett19.61 g
Mettet fett10.3 g
Karbohydrater55.54 g
Sukker9.1 g
Protein47.84 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Lag søtpotetmos
1

Kok opp lettsaltet vann* i en stor kjele. Skrell søtpotet og skjær i 2 cm terninger. Kok i 10-15 min, eller inntil de lett kan deles med en kniv. Hell vannet fra og tilsett smør* [2 ss | 4 ss] , melk* [2 ss | 4 ss] og salt* [1/4 ts | 1/2 ts]. Mos med en potetmoser eller gaffel. Smak til med salt* og pepper*. Sett til side med lokk for å holde på varmen. 


Forbered råvarer
2

Skjær lime i båter. Riv gulrit. Grovhakk persille. Bland Ay Cajun-ba, panko, salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor klype pepper* i en dyp tallerken. Pisk egg* [1 stk I 2 stk] med en gaffel i en annen dyp tallerken. 


Paner svinekjøtt
3

Vend kjøtt først i egg og deretter i pankomix. Press pankomixen godt inn i kjøttet, så det sitter fast. Sett til side på en tallerken. 


Stek schnitzler
4

Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme. Tilsett nok olivenolje* til at hele bunnen av pannen er dekket. Stek schnitzler i 3-4 min på hver side, eller inntil de er gyldne og gjennomstekt. TIPS: Tilsett ekstra olje ved behov, så kjøttet ikke setter seg fast i pannen. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir. 


Lag kålsalat
5

Bland limesaft [1 ss | 2 ss], en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en stor bolle. Tilsett revet gulrot, salatmix og halvparten av persille. Bland godt sammen. 


Servér
6

Anrett potetmos, cajunpanert svineschnitzel og kålsalat på tallerkener. Pynt med persille.