Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
20 g
Peanøtter
60 g
Salatblanding
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
450 g
Søtpotet
1 stk
Hvitløk
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
25 g
Honning
10 g
Sesamfrø
300 g
Kyllinglårfilet, strimler
2 stk
Tomat
1 ss
Olivenolje (steg 2)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær søtpotet (uskrellet) i 2 cm store biter. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Strø over halvparten av sesamfrøene, en klype salt* og pepper* og drypp over en skvett olivenolje*. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, til møre. TIPS: Skjær søtpotet i riktig størrelse, så blir de ferdige til tiden.
Finhakk eller press hvitløk. Bland hvitløk, soyasaus, honning, resterende sesamfrø og olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en mellomstor skål. Vend kylling i marinaden.
Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann*. Skjær tomat i skiver. Grovhakk peanøtter.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kylling med marinade i 4-5 min. Vend jevnlig. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Bland tomat, peanøtter, salatblanding og en skvett olivenolje* i en skål. Krydre med salt* og pepper*.
Anrett kylling på tallerkener og øs over marinade fra stekepannen. Fortsett med ovnsbakte søtpoteter og peanøttsalat. Server aioli på siden.