Bli med på en smakfull reise østover med vår mongolske wok med kjøttdeig. Denne enkle retten er både rask å lage og full av gode smaker - ferdig på bare 15 minutter! Kjøttdeig og udon-nudler blandes med gulrot og pak choy i en søt chilisaus krydret med vår Goan Xacuti-blanding. Woken toppes med peanøtter og frisk vårløk for ekstra crunch og smak.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Goan Xacuti
50 ml
Soyasaus
(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)
40 g
Søt chilisaus
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulrot, Julienne
1 stk
Løk
1 stk
Vårløk
220 g
Udon nudler
(Inneholder: Hvete, Gluten)
1 stk
Lime
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter)
250 g
Kjøttdeig av storfe
1 ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til kjøtt
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Halver og skjær løk i tynne skiver.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett kjøttdeig og løk, krydre med salt og stek i 4-5 min, eller til brunet.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, grovhakk pak choi.
Halver lime.
Tilsett pak choi, Goan Xacuti og gulrot i stekepannen. Stek i 1-2 min, eller til grønnsaker mykner.
Kok nudler i 1-2 min, eller til de separeres og er gjennomvarme.
Hell ut vannet og skyll nudlene under kaldt vann.
Tilsett nudler, søt chilisaus, en skvett limesaft og soyasaus i stekepannen og bland godt. Ta stekepannen av varmen.
Skjær vårløk i tynne skiver.
TIPS: Tilsett en skvett vann hvis nudlene virker tørre.
Anrett nudelwok i dype tallerkener.
Topp med peanøtter og vårløk.