Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mongolsk kjøttdeigwok

Mongolsk kjøttdeigwok

med udonnudler og pak choi

Bli med på en smakfull reise østover med vår mongolske wok med kjøttdeig. Denne enkle retten er både rask å lage og full av gode smaker - ferdig på bare 15 minutter! Kjøttdeig og udon-nudler blandes med gulrot og pak choy i en søt chilisaus krydret med vår Goan Xacuti-blanding. Woken toppes med peanøtter og frisk vårløk for ekstra crunch og smak.

Tags:
Superrask
Rask
Melkefri
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Goan Xacuti

50 ml

Soyasaus

(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)

40 g

Søt chilisaus

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulrot, Julienne

1 stk

Løk

1 stk

Vårløk

220 g

Udon nudler

(Inneholder: Hvete, Gluten)

1 stk

Lime

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter)

250 g

Kjøttdeig av storfe

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til kjøtt

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier673 kcal
Energi (kj)2816 kj
Fett30.3 g
Mettet fett10 g
Karbohydrater58.4 g
Sukker20.9 g
Protein37.7 g
Natrium7085.1 mg

Framgangsmåte

Stek kjøttdeig
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Halver og skjær løk i tynne skiver.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett kjøttdeig og løk, krydre med salt og stek i 4-5 min, eller til brunet.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, grovhakk pak choi.

Halver lime.

Tilsett pak choi, Goan Xacuti og gulrot i stekepannen. Stek i 1-2 min, eller til grønnsaker mykner.

Kok nudler i 1-2 min, eller til de separeres og er gjennomvarme.

Hell ut vannet og skyll nudlene under kaldt vann.

Tilsett nudler
3

Tilsett nudler, søt chilisaus, en skvett limesaft og soyasaus i stekepannen og bland godt. Ta stekepannen av varmen.

Skjær vårløk i tynne skiver.

TIPS: Tilsett en skvett vann hvis nudlene virker tørre.

Server
4

Anrett nudelwok i dype tallerkener.

Topp med peanøtter og vårløk.