Med vår varme kokossuppe med udonnudler, grønnsaker og rød karri tryller du frem en autentisk thailandsk matopplevelse hjemme på ditt eget kjøkken. Perfekt når du er fysen på en lekker rett med spennende smaker.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Hvitløk
1 stk
Pak choi
75 g
Grønne bønner
1 stk
Lime
100 g
Østershatter
30 g
Rød karripasta
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
250 ml
Kokosmelk
4 g
Ga-Laksa
220 g
Udon nudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)
½ g
Chiliflak
¼ ts
Salt til sopp
1 ts
Sukker til saus
¼ ts
Salt til saus
1.5 dl
Vann til saus
½ ss
Olje til steking
Forvarm ovnen til 220 °C/200 °C (varmluft).
Fordel sopp på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 10-12 min, eller til gylne.
I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.
Grovhakk pak choi og peanøtter.
Skjær ender av grønne bønner og del i to på midten.
Halver lime.
Varm opp olivenolje i en stor kjele på middels høy varme.
Stek hvitløk, Ga-Laksa, rød karripasta og chiliflak i 1 min, eller til velduftende.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
Tilsett kokosmelk, soyasaus, vann, sukker og salt, og dekk med et lokk.
Kok opp og senk til middels lav varme. La putre i 4-6 min, eller til noe tyknet.
Tilsett grønne bønner, pak choi og nudler. Separer nudler med en gaffel og la småkoke i 2-3 min, til gjennomvarmt.
Ta kjelen av varmen og bland inn en stor skvett limesaft og en klype pepper.
Anrett suppe i skåler og topp med sopp.
Garner med peanøtter.