Thailandsk kokos- og nudelsuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk kokos- og nudelsuppe

Thailandsk kokos- og nudelsuppe

med østerssopp og pak choi

Med vår varme kokossuppe med udonnudler, grønnsaker og rød karri tryller du frem en autentisk thailandsk matopplevelse hjemme på ditt eget kjøkken. Perfekt når du er fysen på en lekker rett med spennende smaker.

Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Hvitløk

1 stk

Pak choi

75 g

Grønne bønner

1 stk

Lime

100 g

Østershatter

30 g

Rød karripasta

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

250 ml

Kokosmelk

4 g

Ga-Laksa

220 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

½ g

Chiliflak

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til sopp

1 ts

Sukker til saus

¼ ts

Salt til saus

1.5 dl

Vann til saus

½ ss

Olje til steking

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier535 kcal
Energi (kj)2239 kj
Fett31.7 g
Mettet fett20.4 g
Karbohydrater46.9 g
Sukker9 g
Protein15.5 g
Natrium0.1 mg

Redskaper

Bakeplate
Kasserolle

Framgangsmåte

Ovnsbak sopp
1

Forvarm ovnen til 220 °C/200 °C (varmluft).

Fordel sopp på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 10-12 min, eller til gylne.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.

Grovhakk pak choi og peanøtter.

Skjær ender av grønne bønner og del i to på midten.

Halver lime.

Lage base
3

Varm opp olivenolje i en stor kjele på middels høy varme.

Stek hvitløk, Ga-Laksa, rød karripasta og chiliflak i 1 min, eller til velduftende.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Lag suppe
4

Tilsett kokosmelk, soyasaus, vann, sukker og salt, og dekk med et lokk.

Kok opp og senk til middels lav varme. La putre i 4-6 min, eller til noe tyknet.

Tilsett grønnsaker og nudler
5

Tilsett grønne bønner, pak choi og nudler. Separer nudler med en gaffel og la småkoke i 2-3 min, til gjennomvarmt.

Ta kjelen av varmen og bland inn en stor skvett limesaft og en klype pepper.

Server
6

Anrett suppe i skåler og topp med sopp.

Garner med peanøtter.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image