topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Schnitzel

Schnitzel

med ovnsbakte poteter og epleslaw

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Gluten
Hvete
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Eple

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

80 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

500 g

Poteter

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier729 kcal
Energi (kj)3050 kj
Fett30.57 g
Mettet fett3.7 g
Karbohydrater66.18 g
Sukker12.1 g
Protein47.47 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm store terninger. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper* og bland sammen. Bak i ovnen i 20-25 min.

Paner kjøtt
2

Knekk egg* [1 stk | 2 stk] og pisk i en skål. Bland panko med salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper* i en ny skål. Skjær svinekam i to like store biter per pers. Vend svinekam først i egg* og deretter i panko. Overfør til en tallerken.

Stek schnitzler
3

Varm opp nok olivenolje* til å dekke bunnen til en stekepanne på middels høy varme. Stek svinekam i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir for å fjerne overflødig olje.

Skjær eple
4

Skjær eple i 1 cm tykke terninger.

Bland epleslaw
5

Bland eple, strimlet salat, aioli og en klype salt* og pepper* i en skål.

Server
6

Anrett schnitzler, poteter og epleslaw på tallerkener.