Våre matkasserHjelpGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Picadillo de carne

Picadillo de carne

med basmatiris & creme fraiche

Tags:
Rask
Allergener:
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Løk

2 stk

Hvitløk

1 boks

Mais

1 stk

Paprika, grønn

4 g

Panamat

2 g

Spisskummin, støtt

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

150 g

Basmatiris

1 pose

Gressløk

1 stk

Tomat

250 g

Kjøttdeig av storfe

½ boks

Tomatpure

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

1 dl

Vann (steg 4)

½ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier678 kcal
Energi (kj)2835 kj
Fett24.52 g
Mettet fett10.5 g
Karbohydrater78.27 g
Sukker23.7 g
Protein37.14 g
Natrium0 mg

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann* [3 dl | 6 dl] i en mellomstor gryte. Tilsett ris og salt* [¼ ts | ½ ts], senk til lav varme og kok under lokk i 10 min. Skru av varmen og la hvile under lokk helt til risen skal blandes i stekepannen (steg 5). TIPS: Risen skal dampes, så ikke sniktitt!

Stek kjøttdeig
2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig med en klype salt* under omrøring i  4-5 min, eller til den er brunet. VIKTIG: Kjøttdeigen er gjennomstekt når den uten antydninger av rødt.

Forbered grønnsaker
3

Skjær paprika og tomat i 2 cm tykke terninger. Grovhakk løk. Hell væske fra mais. Press eller finhakk hvitløk.

Stek grønnsaker
4

Tilsett løk, paprika, tomat, tomatpuré [1/2 stk, 2P], Panamad og spisskummen [½ pose, 2P] i stekepannen og stek i 2-3 min. Tilsett mais, hvitløk, vann* [½ dl | 1 dl], salt* [½ ts | 1 ts], og en klype pepper* og stek i ytterligere 3-4 min.

Tilsett ris
5

Grovhakk purreløk. Rør ris ned i stekepannen. 


Servér
6

Anrett picadillo de carne i skåler. Topp med en klatt creme fraiche og pynt med purreløk.