Ovnsbakt gnocchi og sprøstekt bacon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnsbakt gnocchi og sprøstekt bacon

Ovnsbakt gnocchi og sprøstekt bacon

med balsamicogrønnsaker og kremet pestodressing

Poteter eller pasta? I dag kombinerer vi begge! Vi byr på en oppskrift med gnocchi som blir bakt i ovnen med smakfulle krydder. Vi serverer gnocchi med stekte balsamicogrønnsaker, sprøstekt bacon, fersk spinat, finrevet ost og en kremet pestodressing.

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Hvete
Gluten
Egg
Sulfitter
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

350 g

Gnocchi

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya, Sennep)

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

140 g

Bacon, terninger

2 stk

Tomat

1 stk

Løk

½ stk

Squash

2 stk

Hvitløk

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

50 g

Kremet pestodressing

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier697 kcal
Energi (kj)2916 kj
Fett33.96 g
Mettet fett10.2 g
Karbohydrater68.53 g
Sukker8.9 g
Protein26.05 g
Natrium0.6 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Stek gnocchi
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Fordel gnocchi på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med Mamas Favoritt. Bland godt. Stek i ovnen i 20-25 min, til sprø.

Stek bacon
2

Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Stek bacon i 4-5 min. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

Forbered råvarer
3

Skjær squash [½ stk, 2P] og tomat i 1 cm biter. Halver løk og skjær i tynne skiver. Finhakk eller press hvitløk. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann, og tørk spinatbladene.

Stek grønnsaker
4

Varm opp den samme stekepannen brukt til bacon (ikke vask den) på middels høy varme. Tilsett en skvett olivenolje om nødvendig. Stek tomat, squash og en klype salt og pepper i 4-5 min.

Tilsett hvitløk og balsamico
5

Senk til middels varme. Tilsett hvitløk og stek i ytterligere 1 min. Tilsett balsamico og varm opp i ytterligere 1 min.

Server
6

Anrett gnocchi på tallerkener. Legg balsamicogrønnsaker og bacon ved siden av. Topp med fersk spinat, finrevet ost og kremet pestodressing.