Våre matkasserHjelpGavekort
Ovnsbakt gnocchi og sprøstekt bacon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnsbakt gnocchi og sprøstekt bacon

Ovnsbakt gnocchi og sprøstekt bacon

med balsamicogrønnsaker og kremet pestodressing

Poteter eller pasta? I dag kombinerer vi begge! Vi byr på en oppskrift med gnocchi som blir bakt i ovnen med smakfulle krydder. Vi serverer gnocchi med stekte balsamicogrønnsaker, sprøstekt bacon, fersk spinat, finrevet ost og en kremet pestodressing.

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Hvete
Gluten
Egg
Sulfitter
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

350 g

Gnocchi

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya, Sennep)

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

140 g

Bacon, terninger

2 stk

Tomat

1 stk

Løk

½ stk

Squash

2 stk

Hvitløk

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

50 g

Kremet pestodressing

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier697 kcal
Energi (kj)2916 kj
Fett33.96 g
Mettet fett10.2 g
Karbohydrater68.53 g
Sukker8.9 g
Protein26.05 g
Natrium0.6 mg

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Stek gnocchi
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Fordel gnocchi på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med Mamas Favoritt. Bland godt. Stek i ovnen i 20-25 min, til sprø.

Stek bacon
2

Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Stek bacon i 4-5 min. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

Forbered råvarer
3

Skjær squash [½ stk, 2P] og tomat i 1 cm biter. Halver løk og skjær i tynne skiver. Finhakk eller press hvitløk. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann, og tørk spinatbladene.

Stek grønnsaker
4

Varm opp den samme stekepannen brukt til bacon (ikke vask den) på middels høy varme. Tilsett en skvett olivenolje om nødvendig. Stek tomat, squash og en klype salt og pepper i 4-5 min.

Tilsett hvitløk og balsamico
5

Senk til middels varme. Tilsett hvitløk og stek i ytterligere 1 min. Tilsett balsamico og varm opp i ytterligere 1 min.

Server
6

Anrett gnocchi på tallerkener. Legg balsamicogrønnsaker og bacon ved siden av. Topp med fersk spinat, finrevet ost og kremet pestodressing.