HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconThailandsk Pad Krapow
topBanner
Thailandsk Pad Krapow

Thailandsk Pad Krapow

med krydret kjøttdeig og thaibasilikum

La oss friste med en thailandsk Pad Krapow i dag! Vi steker kjøttdeig, grønne bønner, rødløk og chili, og krydrer med asiatisk woksaus, fiskesaus og basilikum. Fordel luftig ris i dype tallerkener og topp med alt det grønne.

Tags:RaskSterk
Allergener:GlutenSulfitterHveteSesamSoyaFisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 g

Jasminris

250 g

Kjøttdeig

1 stk

Rødløk

1 pose

Thaibasilikum

75 g

Asiatisk woksaus

(InneholderGluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

5 ml

Fiskesaus

(InneholderFisk)

1 stk

Rød chili

1 stk

Hvitløk

75 g

Grønne bønner

2 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 5)

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier703 kcal
Energi (kj)2939 kj
Fett26.33 g
Mettet fett9.4 g
Karbohydrater80.85 g
Sukker28.5 g
Protein34.02 g
Natrium50 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med vann [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris og salt [½ ts | 1 ts], rør godt og senk til middels lav varme. La putre under lokk i 12 min. Fjern fra varmen og la hvile under lokk frem til servering. TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

2

Riv gulrot (uskrellet). Press eller finhakk hvitløk. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjer endene av grønne bønner [1/2 pakke, 2P] og del i to. Fjern frøene og skjær chili i tynne skiver.

3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på høy varme. Stek grønne bønner, rødløk og chili i 1-2 min. Krydre med en klype salt og pepper. TIPS: Chili er sterkt - tilsett etter smak.

4

Tilsett kjøttdeig i stekepannen og stek i 3-4 min, til brunet. Bruk stekespaden til å bryte opp kjøttdeigen under steking. Tilsett gulrot og hvitløk og stek i ytterligere 1 min. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

5

Rør inn asiatisk woksaus, fiskesaus, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og hele thaibasilikumblader. Stek i 1 min, til basilikumblader mykner. Smak til med salt og pepper. Rør godt i risen med en gaffel.

6

Anrett ris på tallerkener og topp med stekt kjøttdeig og grønnsaker.