
Denne herlige baconburgeren med sjampinjong er et spennende alternativ til den klassiske burgeren. Vi lager en lekker coleslaw med sprø kål, gulrot og kremet majones. Vi smører burgerbrødene med cajunmajones og topper med speilegg. En enkel og rask rett som passer like bra på en fredag som en vanlig tirsdag.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
125 g
Bacon, skiver
200 g
Sjampinjong
1 stk
Løk
50 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
1 stk
Gulrot
150 g
Kålblanding
2 stk
Briochebrød
(Inneholder: Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)
50 g
Ketchup
1 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
½ ts
Salt (steg 2)
2 stk
Egg (steg 4)

Forvarm ovnen til 180°C/200°C (varmluft). Varm opp en stor tørr stekepanne på middels høy varme. Spre bacon ut på pannen og stek i 3-4 min på hver side, inntil de er sprø. Sett bacon til side på en tallerken med kjøkkenpapir. Behold baconfett i stekepannen.

Grovhakk sopp. Skjær rødløk i tynne halve skiver. Tilsett sopp og løk i stekepannen med baconfett. Tilsett timiam og krydre med salt* og pepper*. Stek på høy varme inntil sopp er gylden, 4-5 min.

Skjær sitron i båter. Riv gulrot. Bland sitronsaft [1 ss | 2 ss] og halvparten av majones i en mellomstor bolle. Tilsett kålmix og gulrot. Gni salt* og pepper* inn i kålen med hendene.

Varm opp en smule olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Knekk egg* [2 | 4 ] ned i stekepannen. Stek til eggehviten er fast og plommen som du vil ha den, 4-6 min.

Del burgerbrød i to på midten. Varm dem på rist i ovnen i 3-4 min eller til de er gjennomvarme. Bland ketchup, Ay Cajun-ba [1 ts | 2 ts] og resterende majones i en liten skål.

Smør burgerbrød med cajunmajones og fyll dem med sopp, bacon og ⅓ coleslaw. Topp med et speilegg. Serveres med resterende coleslaw ved siden av.