Skip to main content
Kjapp baconburger
Kjapp baconburger

Kjapp baconburger

med timianstekt sjampinjong og speilegg (OBS! Egg følger ikke med)

4.0
(170)

Denne herlige baconburgeren med sjampinjong er et spennende alternativ til den klassiske burgeren. Vi lager en lekker coleslaw med sprø kål, gulrot og kremet majones. Vi smører burgerbrødene med cajunmajones og topper med speilegg. En enkel og rask rett som passer like bra på en fredag som en vanlig tirsdag.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Egg
Sennep
Gluten
Melk
Hvete
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

125 g

Bacon, skiver

200 g

Sjampinjong

1 stk

Løk

50 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

1 stk

Gulrot

150 g

Kålblanding

2 stk

Briochebrød

(Inneholder: Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)

50 g

Ketchup

1 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 2)

2 stk

Egg (steg 4)

Næringsinnhold

Kalorier806 kcal
Energi (kj)3374 kj
Fett46.4 g
Mettet fett13 g
Karbohydrater62.2 g
Sukker23.1 g
Fiber6.8 g
Protein29.2 g
Kolesterol0.2 mg
Natrium0.5 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Stek bacon
1

Forvarm ovnen til 180°C/200°C (varmluft). Varm opp en stor tørr stekepanne på middels høy varme. Spre bacon ut på pannen og stek i 3-4 min på hver side, inntil de er sprø. Sett bacon til side på en tallerken med kjøkkenpapir. Behold baconfett i stekepannen.

Stek sopp & løk
2

Grovhakk sopp. Skjær rødløk i tynne halve skiver. Tilsett sopp og løk i stekepannen med baconfett. Tilsett timiam og krydre med salt* og pepper*. Stek på høy varme inntil sopp er gylden, 4-5 min. 


Lag coleslaw
3

Skjær sitron i båter. Riv gulrot. Bland sitronsaft [1 ss | 2 ss] og halvparten av majones i en mellomstor bolle. Tilsett kålmix og gulrot. Gni salt* og pepper* inn i kålen med hendene.

Stek egg
4

Varm opp en smule olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Knekk egg* [2 | 4 ]  ned i stekepannen. Stek til eggehviten er fast og plommen som du vil ha den, 4-6 min.

Varm burgerbrød
5

Del burgerbrød i to på midten. Varm dem på rist i ovnen i 3-4 min eller til de er gjennomvarme. Bland ketchup, Ay Cajun-ba [1 ts | 2 ts] og resterende majones i en liten skål. 


Servér
6

Smør burgerbrød med cajunmajones og fyll dem med sopp, bacon og ⅓ coleslaw. Topp med et speilegg. Serveres med resterende coleslaw ved siden av.