topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisinglasert ørret

Hoisinglasert ørret

med pak choi-salat og asiatisk majones

Prøv denne lynraske fiskeretten som hele familien kommer til å elske! Vi fyller opp middagsskålene med dampet ris, pannestekt hoisinglasert ørret og salat med pak choi, gulrot og koriander. Vi tilsetter en skvett limesaft som en frisk oppkvikker og legger på litt asiatisk majones for å skape ekstra god balanse i smakene!

Tags:
Melkefri
Rask
Superrask
Allergener:
Fisk
Sesam
Soya
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

250 g

Ørret

(Inneholder Fisk)

30 g

Hoisinsaus

(Inneholder Sesam, Soya, Gluten, Hvete)

1 stk

Gulrot, Julienne

1 stk

Lime

1 stk

Pak choi

50 g

Vegansk asiatisk majones

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sesam)

½ g

Chiliflak

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

¼ ts

Salt til fisk

½ ss

Olje til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier720 kcal
Energi (kj)3014 kj
Fett33.1 g
Mettet fett2 g
Karbohydrater75.4 g
Sukker9.9 g
Protein31.4 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Fjern fra varmen.

Stek fisk
2

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.

Stek med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu fisk og stek videre i 3-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet har fått en matt farge.

Lag salat
3

Riv koriander grovt. Grovhakk pak choi. Skjær lime i to.

Bland gulrot, pak choi, chiliflak, koriander, limesaft og olivenolje i en stor skål.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Server
4

Anrett ris og salat i seksjoner i skåler.

Legg fisk over risen og drypp over hoisinsaus.

Topp med en klatt asiatisk majones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image