topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fylte paprika

Fylte paprika

med kjøttdeig, perlecouscous og revet ost

Allergener:
Hvete
Gluten
Melk
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid40 minutter
40 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 boks

Tomatpure

2 stk

Paprika

170 g

Perlecouscous

(Inneholder Hvete, Gluten)

½ stk

Løk

1 stk

Gulrot

1 pose

Bladpersille

250 g

Kjøttdeig av storfe

½ pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

1 stk

Hvitløk

50 g

Revet mozzarella

(Inneholder Melk)

1 g

Chiliflak

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 1)

½ dl

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier854 kcal
Energi (kj)3572 kj
Fett35.97 g
Mettet fett18.4 g
Karbohydrater84.66 g
Sukker35.1 g
Protein46.94 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Bak paprika
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). Kok opp lettsaltet vann* [2.5 dl | 5 dl] i en gryte. Skjær paprika i to og fjern frø. Fordel på en bakeplate med bakepapir. Drypp over med en smule olivenolje* og krydre med en klype salt* og pepper*. Bak i ovnen på midterste hylle i 10-15 min.

Forbered grønnsaker
2

Tilsett perlecouscous i gryten med kokende vann*. Senk til middels høy varme og la simre i 12-15 min, eller til vannet er absorbert. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Finhakk persille og løk [1/2 stk, 2 pers.] Press eller finhakk hvitløk.

Stek kjøttdeig
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig, gulrot og løk i 3-4 min. Tilsett Ay Cajun-ba, tomatpuré, hvitløk, en klype chiliflak og vann* [1/2 dl | 1 dl ]. La simre i 2-3 min. Skru av varmen. Tilsett creme fraiche [1 ss, 2P | 2 ss, 4P] og rør rundt. Smak til med salt* og pepper* TIPS: Krydre forsiktig med chiliflakene - de er veldig sterke!


Fyll paprika
4

Ta bakeplaten med paprika ut av ovnen. Fyll paprika med kjøttdeig. Dryss over revet mozzarella og bak i ovnen i 5-7 min, eller til osten er gylden.

Bland  perlecouscous
5

Bland persille (spar litt til anretning) og resterende creme fraiche [1/2 pakke, 2P] i gryten med perlecouscous. Smak til med salt* og pepper*.

Servér
6

Anrett perlecouscous på tallerkener. Topp med fylte paprika. Dryss over resterende persille. TIPS: Dryss over chiliflak hvis du ønsker en litt sterkere rett.