topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fried duck

Fried duck

with mushroom risotto

Tags:
Under 650 kcal
Hvetefri
Allergener:
Tree nuts

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

280 g

Andebryst, sous vide

1 stk

Sjalottløk

2 stk

Hvitløk

150 g

Risottoris

4 g

Kyllingbuljong

200 g

Sjampinjong

½ stk

Squash

1 stk

Timian

20 g

Hasselnøtter

1 g

Grovmalt pepper

40 g

Finrevet ost

30 g

Spinat

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 5)

etter behov

Smør (steg 3)

etter behov

Smør (steg 1)

5 dl

Vann (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier440 kcal
Energi (kj)1840 kj
Fett14.1 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater66 g
Sukker3.7 g
Fiber4 g
Protein10.9 g
Natrium0.4 mg
Potassium318 mg
Calcium7.3 mg
Iron0.6 mg

Redskaper

Stekepanne
Ildfast form

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6