topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Butternut squash soup

with gruyere pita sticks, pumpkin seeds and créme fraiche

Tags:
Blenderoppskrift
Allergener:
Soya
Selleri
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk

Butternutgresskar

1 stk

Gulrot

1 stk

Løk

½ pakke

Cannellinibønner

1 stk

Worcestersaus

(Inneholder: Soya)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder: Selleri)

10 g

Gresskarkjerner

(Kan inneholde spor av: Spelt, Peanøtter, Sesam, Hvete, Havre, Nøtter, Bygg, Kamut, Rug)

1 pose

Kjørvel

75 ml

Creme fraiche

(Inneholder: Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

6 dl

Vann til suppe

¼ ts

Salt til suppe

2 ss

Smør til suppe

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier534 kcal
Energi (kj)2235 kj
Fett34.7 g
Mettet fett17.3 g
Karbohydrater38.2 g
Sukker7.9 g
Protein12.4 g
Natrium520.1 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6