topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske tacos

Asiatiske tacos

med vegetardeig, asiatisk dressing og coleslaw

Tags:
Rask
Vegetar
Lett å lage
Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Hvete
Sennep
Egg
Sesam
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Agurk

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Gulrot

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

40 g

Asiatisk dressing

(Inneholder Soya, Gluten, Hvete, Sesam)

1 stk

Løk

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier788 kcal
Energi (kj)3298 kj
Fett32.36 g
Mettet fett3.6 g
Karbohydrater88.01 g
Sukker25 g
Protein29 g
Natrium0 mg

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Skrell agurk med en potetskreller i lange bånd, og stopp når du kommer inn til kjernen. Skjær kjernedelen av agurken i små terninger. Skrell gulrot i lange bånd. Skjær løk i tynne skiver. 

Lag coleslaw
2

Bland strimlet salat, agurkterninger (ikke båndene) og aioli i en stor skål. Krydre med salt* og pepper* og rør godt.

Stek løk
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en mellomstor stekepanne på middels høy varme. Stek løk i 2-3 min.

Stek vegetardeig
4

Tilsett vegetardeig, asiatisk woksaus og en skvett vann* i stekepannen og stek i 2-3 min.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i mikrobølgeovn i 10 sek, eller på en tørr stekepanne.

Server
6

Bygg hver taco med et lag vegetardeig, coleslaw og agurk- og gulrotsbånd. Drypp asiatisk dressing over.