HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Tacos
topBanner
Asiatiske tacos

Asiatiske tacos

med vegetardeig, asiatisk dressing og coleslaw

Tacos fører vanligvis tankene til Mexico, men dagens variant byr på asiatiske smaker! Smakfulle tacos med vegetardeig, løk, gulrot og coleslaw med agurk og asiatisk dressing blir en favoritt for hele familien.

Tags:RaskVegetar
Allergener:HveteSoyaEggSennepSesamSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid15 minutes
15 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Agurk

160 g

Vegetardeig

(InneholderHvete, Soya)

8 stk

Tortillabrød

(InneholderHvete)

1 stk

Gulrot

150 g

Strimlet salat (kål, endivie, gulrot)

40 g

Aioli

(InneholderEgg, Sennep)

40 g

Asiatisk dressing

(InneholderHvete, Soya, Sesam)

1 stk

Løk

75 g

Asiatisk woksaus

(InneholderHvete, Soya, Sesam, Sulfitter)
Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)3271 kj
Kalorier782 kcal
Fett32 g
Mettet fett3 g
Karbohydrater92.22 g
Sukker23.78 g
Protein35.95 g
Natrium4.955 mg
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Skrell agurk med en potetskreller i lange bånd, og stopp når du kommer inn til kjernen. Skjær kjernedelen av agurken i små terninger. Skrell gulrot i lange bånd. Skjær løk i tynne skiver.

2

Bland strimlet salat, agurkterninger (ikke båndene) og aioli i en stor skål. Krydre med salt og pepper og rør godt.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en mellomstor stekepanne på middels høy varme. Stek løk i 2-3 min.

4

Tilsett vegetardeig, asiatisk woksaus og en skvett vann* i stekepannen og stek i 2-3 min.

5

Varm tortillabrød i mikrobølgeovn i 10 sek, eller på en tørr stekepanne.

6

Bygg hver taco med et lag vegetardeig, coleslaw og agurk- og gulrotsbånd. Drypp asiatisk dressing over.