1 stk
Agurk
160 g
Vegetardeig
(InneholderSoya, Gluten)8 stk
Små tortillabrød
(InneholderGluten)1 stk
Gulrot
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
40 g
Aioli
(InneholderSennep, Egg)40 g
Asiatisk dressing
(InneholderSoya, Gluten, Sesam)1 stk
Løk
75 g
Asiatisk woksaus
(InneholderSoya, Gluten, Sesam, Sulfitter)Skrell agurk med en potetskreller i lange bånd, og stopp når du kommer inn til kjernen. Skjær kjernedelen av agurken i små terninger. Skrell gulrot i lange bånd. Skjær løk i tynne skiver.
Bland strimlet salat, agurkterninger (ikke båndene) og aioli i en stor skål. Krydre med salt* og pepper* og rør godt.
Varm opp en skvett olivenolje* i en mellomstor stekepanne på middels høy varme. Stek løk i 2-3 min.
Tilsett vegetardeig, asiatisk woksaus og en skvett vann* i stekepannen og stek i 2-3 min.
Varm tortillabrød i mikrobølgeovn i 10 sek, eller på en tørr stekepanne.
Bygg hver taco med et lag vegetardeig, coleslaw og agurk- og gulrotsbånd. Drypp asiatisk dressing over.