HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Tacos
topBanner
Asiatiske tacos

Asiatiske tacos

med vegetardeig, asiatisk dressing og coleslaw

Tags:RaskVegetarLett å lage
Allergener:SoyaGlutenSennepEggSesamSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Agurk

160 g

Vegetardeig

(InneholderSoya, Gluten)

8 stk

Små tortillabrød

(InneholderGluten)

1 stk

Gulrot

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

40 g

Aioli

(InneholderSennep, Egg)

40 g

Asiatisk dressing

(InneholderSoya, Gluten, Sesam)

1 stk

Løk

75 g

Asiatisk woksaus

(InneholderSoya, Gluten, Sesam, Sulfitter)
Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier788 kcal
Energi (kj)3298 kj
Fett32.36 g
Mettet fett3.6 g
Karbohydrater88.01 g
Sukker25 g
Protein29 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Skrell agurk med en potetskreller i lange bånd, og stopp når du kommer inn til kjernen. Skjær kjernedelen av agurken i små terninger. Skrell gulrot i lange bånd. Skjær løk i tynne skiver. 

2

Bland strimlet salat, agurkterninger (ikke båndene) og aioli i en stor skål. Krydre med salt* og pepper* og rør godt.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en mellomstor stekepanne på middels høy varme. Stek løk i 2-3 min.

4

Tilsett vegetardeig, asiatisk woksaus og en skvett vann* i stekepannen og stek i 2-3 min.

5

Varm tortillabrød i mikrobølgeovn i 10 sek, eller på en tørr stekepanne.

6

Bygg hver taco med et lag vegetardeig, coleslaw og agurk- og gulrotsbånd. Drypp asiatisk dressing over.