
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Agurk
160 g
Vegetardeig
(Inneholder: Gluten, Bygg, Soya)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder: Gluten, Hvete)
1 stk
Gulrot
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
40 g
Aioli
(Inneholder: Sennep, Egg)
40 g
Asiatisk dressing
(Inneholder: Gluten, Soya, Hvete, Sesam)
1 stk
Løk
75 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder: Gluten, Soya, Hvete, Sesam, Sulfitter)

Skrell agurk med en potetskreller i lange bånd, og stopp når du kommer inn til kjernen. Skjær kjernedelen av agurken i små terninger. Skrell gulrot i lange bånd. Skjær løk i tynne skiver.

Bland strimlet salat, agurkterninger (ikke båndene) og aioli i en stor skål. Krydre med salt* og pepper* og rør godt.

Varm opp en skvett olivenolje* i en mellomstor stekepanne på middels høy varme. Stek løk i 2-3 min.

Tilsett vegetardeig, asiatisk woksaus og en skvett vann* i stekepannen og stek i 2-3 min.

Varm tortillabrød i mikrobølgeovn i 10 sek, eller på en tørr stekepanne.

Bygg hver taco med et lag vegetardeig, coleslaw og agurk- og gulrotsbånd. Drypp asiatisk dressing over.



























































